Laura en Mark hebben last van liefdesverdriet

Laura en Mark hebben last van liefdesverdriet

Laura en Mark hebben een goed gesprek met elkaar. Over hun geliefden die Utopia hebben verlaten, ze hebben last van liefdesverdriet…

Mark en Laura hebben het over hun Charlotte en Vanessa die nu buiten de poorten van Utopia leven. Ik mis Vanes af en toe wel hoor bekend Mark en kijkt met een sip gezicht naar zijn boterham die hij aan het nuttigen is. Het voelt voor mij gewoon als liefdesverdriet antwoordt Laura, ze kunnen het knapste wijf erin zetten, een krullenbol. Maar het doet me geen f*ck! Ook valt het op nu Vanessa weg is hoeveel werk Vanessa altijd verrichte. Ik ben al heel de ochtend bezig met de was, het is echt klerewerk. Ook Nicole heeft een deel van het gesprek opgevangen en kan het wel met Laura vinden. Een opgeruimd huis is een opgeruimd hoofd aldus Nicole.  Maar in principe veranderd er niks, alleen de mensen de rest blijft hetzelfde. Ook de sfeer veranderd telkens heel erg wanneer er nieuwe bewoners komen. Ook hoopt Nicole dat er snel één heel gauw naar huis gaat. Het onderwerp van gesprek gaat van liefdesverdriet naar Patrick. De drie denken dat de hele groep op Patrick zal stemmen bij de volgende nominaties…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *