LauraB met Joey over mogelijke zwangerschap

LauraB met Joey over mogelijke zwangerschap

LauraB zit al een paar weken in de stress… Ze is namelijk bang dat ze zwanger is. Hier sprak ze gisteren ook al met Nicole over. Vandaag besluit ze het nieuws ook maar met mogelijke vader Joey te delen.

LauraB en Joey zitten samen op de schommelstoel. Ze begint te vertellen, ik heb heel even een heel klein dingetje… Uhmm jeetje ik vind het een beetje moeilijk om te zeggen. Ik ga even opnieuw beginnen, er is niks aan de hand, Maar wij hebben nu al een paar manden seks en ik heb een spiraaltje. Thuis doe ik altijd een dubbel check dus ik ga even een zwangerschapstest bestellen. Gewoon voor de zekerheid. Joey reageert heel kalmpjes, hij vindt het wel een slimme zet van LauraB. Maar als de test wel positief zou zijn wil hij het als eerste weten! Dan is hij van plan een feestje te vieren. Wat denk jij? Is er een Utopia baby op komst?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Wilvane at 12:57

  Wel de lusten , maar niet de
  lasten! Deze heer Joey wil iets bij de hand hebben daar
  heeft het althans veel van
  weg. Verstandig van LauraB
  dat ze zich zelf in bescherming
  neemt ten aanzien van deze
  weinig empathische persoon
  Die Joey heet.

 2. Jeannet at 20:40

  Lol, ik kan dit alleen maar hilarisch vinden. Zo maar een ongelukje tussendoor…… wat een stommelingen. Toevallig zwanger, ….. dan maar een kind…… dan wachten wanneer het
  fout gaat en dat ze weer uit elkaar gaan. Dat LauraB Joey verafgoodt is duidelijk te zien.

  Maar ik kan niet merken dat LauraB door Joey gezien wordt als zijn grote liefde. Graag zou ik beelden zien (lettend op Joey’s gezicht), waar LauraB hem dit nieuws brengt.

  Dus “papa Joey”……

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *