Patrick kan Colinda niet los laten

Patrick kan Colinda niet los laten

Ik mis je antwoordt Patrick als Colinda vraagt hoe het met hem gaat. Ik houd van je en ik mis je. Ik zeg het elke dag, over 10 jaar zeg ik het nog, gaat hij verder. Ik maak fouten, dat zal ik de rest van mijn leven blijven doen. Kijk maar wat je ermee doet.

Het is duidelijk dat Patrick tot over zijn oren verliefd is en hij zal Colinda niet snel loslaten. Patrick blijft continu zeggen dat hij van haar houdt. Even lijkt het alsof Colinda voor zijn woorden valt, maar ze krabbelt terug en loopt weg. Het is alleen te moeilijk om van iemand weg te blijven als je in één kleine samenleving leeft. Het zal waarschijnlijk niet lang duren voordat Patrick haar hart weer laat smelten…Het is elke weer hetzelfde verhaaltje, zal Colinda met hem verder gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *