Gaby belt met een pastoor

Gaby belt met een pastoor

Gaby had eerder al het plan om een kerkdienst in Utopia te regelen. Het liefst elke zondag en dus besluit ze maar een pastoor op te bellen.

Gaby vertelt tegen de pastoor dat ze een tijdje in de kerk is geweest waar hij werkzaam is. Ik wilde eigenlijk vragen of jullie er voor open staan om naar Utopia te komen. Ja antwoordt de pastoor, op zich wel. Gaby vertelt verder dat het echt om Gods weg gaat en hij de invulling zou willen doen. Als jullie zouden kunnen helpen met instrumenten, zitplaatsen en beamer dan willen we jullie daar ook in te gemoed komen. De pastoor vraagt wie Gaby dan precies is, van de organisatie of bezoeker? Gaby legt uit dat ze een van de nieuwe bewoners van Utopia is. En dat ze het woord van god ook verspreid maar wil anderen hier ook bij betrekken. Ik ben een beetje de regelaar die dat allemaal regelt. De pastoor vraagt om wat informatie wanneer het zou moeten gebeuren. Wat er verwacht wordt en wat er moet gebeuren. Hij komt het graag doen. Gaby vindt het helemaal geweldig en er wordt een mail adres uitgewisseld. Gaby zal er verder achterheen gaan en de twee gelovigen zullen elkaar snel ontmoeten. Zodra Gaby heeft opgehangen is ze helemaal happy, woeh! Het is me gelukt!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. Linda at 00:34

    Wordt echt met de dag gekker.. zwervers in utopia, nou gaan ze God naar Utopia brengen… holy chit zeg.. wat is het volgende.. bah bah van mij mag het STOPPEN!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *