LauraB emotioneel, ze is bang hoe ze erop staat

LauraB emotioneel, ze is bang hoe ze erop staat

LauraB heeft vanmiddag vertelt aan Joey over een mogelijke zwangerschap. Joey reageerde verbazingwekkend koeltjes toen hij dit nieuws hoorde. Echter zit LauraB er toch wel een beetje mee. Ze ligt emotioneel op bed en is bang hoe het in de buitenwereld opgepakt wordt zo vertelt ze aan haar naamgenoot.

Laura gaat bij LauraB kijken en merkt dat er iets aan de hand is, ze dacht dat vanmiddag al. LauraB wil het wel uitleggen maar ze mag niets verder vertellen. Laura antwoordt haar vriendin te zijn. LauraB vertelt dat ze een spiraaltje heeft en in de buitenwereld ondanks dat regelmatig checkt. En dat heb ik vandaag tegen Joey gezegd, gewoon om 100% zeker te weten. Ik ben gewoon bang hoe het naar buiten komt en dat het op Pleun haar verjaardag rare verhalen naar buiten komen. Terwijl er niets aan de hand is, ik ben gewoon een stom rot kind dat ik juist gisteren en vandaag in mijn hoofd heb. Maar ik zit er al weken mee! En er is niets aan de hand, ik voel niks. Laura antwoordt dat Pleun nooit zo zou denken. Ze kent haar beter dan alle bewoners hier. Het is juist goed dat je het doet. Het is logisch je hebt lichamelijke contacten met iemand. Je weet hoe dingen opgeblazen worden aldus LauraB. En volgens Laura komt dat wel goed, jij staat er niet zo op. Echt niet ik zweer het, dat durf ik je te zeggen. LauraB zegt dat het enkel dat ze haar verantwoordelijkheden wil nemen en Laura vind dat wel knap. Ze weet niet of zij dat wel gedaan zou hebben. Wees trots het komt goed. Dat hoop ik dan maar aldus LauraB.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. dorina at 07:21

  Wat een slap gel*l door laura b .
  Ze heeft nog niks waar gemaakt in utopia. Valt wel op de aandacht trekt ze nu helemaal naar haar toe.en patrick en colinda sporen helemaal niet. En dan heb je gaby. Pppfffffff

 2. ANNA at 06:38

  Wat een maffe griet is die LauraB alsmaar weer aandacht vragen op welke manier dan ook..Als ze op deze manier denkt dat ze nu een vaste relatie met Joey krijgt heeft ze het mis ten eerste is het een ijspaleis dat ventje en niet eerlijk ,het enige wat hij doet is zijn pik achterna lopen…Ik zou het maar uit mijn hoofd laten als ik LauraB was om dit te gebruiken om een jongen te strikken!

 3. David Brigham at 23:05

  Pff, wat een gezwam daar: dit onzinverhaal komt vast van ZK, niet Laupie zelf (dit soort tweegesprekken zijn volgens mij altijd gescript). Overigens, ben ik nou de enige die zich groen en geel ergert aan de kruiperigheid van de Utopia vrouwen (Nicole, LauraB, Collinda, etc) naar hun heertjes toe? En ik ben toch niet bepaald een feminist. 🙂 Wat moet je met zulke aanhangwagens? En ook: als over drie maanden Laura en Gio eruitgaan, wat blijft er dan nog over? Wie zouden jullie er NIET uitstemmen van dit hele zooitje (behalve die twee en Chris)?

  • betweter at 11:59

   Ben het er volledig mee eens,wat een kruiperig gedoe.Vlak in deze Nicole niet uit.Kunt wel vinden dat Ivan recht heeft op halal vlees(waar ik het wel mee eens ben) ,maar dan hoef je dat anderen niet op te dringen.Kan ook naast elkaar

 4. Sonja Hiemstra at 22:47

  Wat een onzinnig verhaal, als je een spiraaltje in hebt, word je niet zwanger nl. Ik denk eerder, dat ze dit verzonnen heeft om de stommiteit te verbloemen, dat ze zonder voorbehoedsmiddel geslachtsgemeenschap heeft gehad.

   • David Brigham at 23:23

    Net als bij de pil is de kans heel klein (0.1% -0,3% kans per jaar dat je toch zwanger wordt), maar zeker niet nul. Dus double-protection blijft een aanrader (maar al die narcistische Utopia-kereltjes willen vast geen condoom).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *