Utopia nieuwtjes 5 januari

Utopia nieuwtjes 5 januari

Momenteel is het vrij rustig in de wondere wereld die Utopia heet. Daarom hebben we kleine nieuwtjes op een rij gezet. Uiteraard zullen we groter nieuws vermelden in een apart nieuws bericht.

 • Mark en Wilco zijn druk bezig met de frietkraam. Er is alleen één probleem, de frietpan doet het niet. Ook een telefoontje geeft nog geen oplossing, er zal dus iemand hiervoor langs moeten komen, nog meer kosten?
 • Patrick was gisteren al begonnen aan de fundering van zijn eigen huisje en bouwt vandaag gestaag door. Patrick gaat dus echt zijn eigen plekje in Utopia bouwen waar hij zich nog meer kan afzonderen.
 • Nicole en Chris overdenken de plek waar het cordwood huisje moet komen. De twee beginnen alvast met een pad aanleggen en zijn hiervoor bakstenen aan het verzamelen.
 • Martin is in Utopia om de kneepjes van het vak te leren aan Joey en Laura. Ook kijkt hij de vorderingen van het tattoo hok.
 • Gaby loopt wat biddend over het terrein en vraagt kracht van hogerhand voor haar plannen (?). Later speelt ze op de gitaar van LauraB, het gaat steeds beter.
 • LauraB zit samen met Ivan op de schommelstoel, ze heeft een dipje en voelt zich nutteloos. Ze besluit om maar wat academies te gaan regelen

Kleine nieuwtjes zullen we in dit bericht aanvullen zodat je geen Utopia nieuws hoeft te missen! Ook kun je Twitter en Facebook in de gaten houden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Druif at 11:14

  I derdaad het is en blijft een zootje. Die Naomi mag vorige week al weg , wat een aanstellerig mokkel is dat zeg . Ik erger me er rot aan . Hoop dat gio zijn hoofd bij elkaar houd en nog steeds voor isa gaat, maar ze zal het hem wel moeilijk makenmet de medewerking van beide Laura’s. Achterbakse mokkels

 2. Jeannet at 01:43

  Inderdaad rustigjes in onze wondere wereld Utopia. Inderdaad ik begrijp het dipje van LauraB, zeker na dat onbeschofte gedrag van Patrick.

  Wat mij vreugde brengt in dit bovenstaande bericht:

  Patrick bouwt verder aan zijn eigen huisje…. Perfect nieuws! Ik hoop dat het super snel klaar is en dat hij niet zoals vandaag direct Colinda lastig valt (en wij dus weer tegen zijn tronie aan moeten kijken), maar dat Patrick mooi in zijn eigen huisje blijft, ik adviseer hem kluizenaar te worden (voor de rust van de andere inwoners, speciaal Colinda en ook voor ons kijkers). Voor de veiligheid kunnen wij nog wel een traliehek om Patrick’s huisje heen bouwen en prikkeldraadversperringen 🙂

 3. anneke at 19:11

  Wat doet Laura B eigenlijk wat doet ze voor werk en haalde ze geld binnen, je ziet tegen woordig helemaal niemand meer in beeld werken je zie ze nu ook weer praten en praten en nog eens praten kunnen ze niet eens weer laten zien wat iedereen doet of niet doet

 4. Niek at 17:24

  Jammer van de frietkraam. Volgende keer toch maar eerst checken of alles werkt voordat je iets aankoopt. Goedkoop koop is duur koop is de uitdrukking. Leuk dat het cordwoodhuisje er komt, ben er echt benieuwd naar! Ach, en ja. Iedereen in Utopia krijgt het bekende ‘Utopia dipje’ ook Laura. Als je even niet met goede ideeën in je hoofd zit ga je je inderdaad een beetje nutteloos voelen, vooral ook als iedereen overal mee bezig is. Maar, het is Utopia en er is altijd wel wat te doen. Dus ga niet bij de pakken neerzitten, maar help met opruimen, bouwen, de webshop etc.

 5. Toke at 17:02

  LauraB je bent idd geen toegevoegde waarde daar in die loods. Ga lekker naar huis aan je toekomst werken. Hier is het waardeloos en zal het waarde loos blijven, en zolang je je Mona-Lisa glimlachje tentoon spreidt en je aanstellerige lachje laat horen zal niemand op de streams van je houden. Naar voor je, maar wie helpt je. Inderdaad, niemand, allemaal mooi weer spelen. Tegen Isa durfden ze wel, terwijl Isa gewoon haar ding deed, en hard werkte en nooit zat te roddelen om het roddelen.

 6. toke at 16:57

  Tussen mijn opruimwerkzaamheden even gekeken naar de tokkies, en meteen weer genezen. Laura nieuwe schoenen? Gio komt de rose kamer binnen, Naomi er achter aan. Colinda in de rotzooi keuken aan het werk, eten koken weet ik veel, Laura pakt ’n glas melk, leeg glas hup op het aanrecht tussen de andere rommel. Ik heb weer genoeg gezien, snel naar m’n eigen Utopia, ook saai na alle feestdagen, maar wel harmonieus en rustig. Ben heerlijk aan het afkicken van Utopia, tenzij Isa terug komt. Kijk nu en dan filmpjes van Isa en Gio, dat was pas leuk en lief. En dat kwam voornamelijk door Isa. Topmeid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *