Patrick moet zijn ei kwijt

Patrick moet zijn ei kwijt

Patrick zocht Colinda vanmorgen al vroeg op. Ze had nog maar net haar ogen open of hij zat al naast haar op bed. Hij moet namelijk even zijn ei kwijt.

Het conflict van gisteren speelt nog steeds bij Patrick in zijn hoofd. Hij vertelt dat hij bij dezelfde standpunten als gisteren blijft. Hij vindt dat de groep te weinig kleine dingen waardeert. Er wordt weinig sorry gezegd en er kan bijna nooit een bedankje van af. Ook frustreert hij zich aan LauraB, wel eens waar op een andere manier. Zij heeft hem de slaapkamer uit gezet en vindt hij onvergeeflijk. Ze is verwaand en snapt niet waarom zij zich zo met hem bemoeid. Patrick blijft nog even door ratelen uiteindelijk zegt hij dat hij zo gaat werken. Colinda lijkt opgelucht dat ook dit gesprek niet tot een confrontatie is uitgelopen. Ze antwoordt straks ook te gaan werken, ze heeft namelijk wat ideeën over een dating programma, carnaval vieren en een valentijn diner.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 13:21

    Laat het nu zo blijven maar ik heb een hart hoofd in.
    Ik zie op de achtergrond wol wie is er aan het breien of haken geslagen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *