LauraB en Patrick wederom in conflict

LauraB en Patrick wederom in conflict

Gisteren deed Laurab heel erg haar best om haar excuses aan te bieden tegenover Patrick. Echter is dit niet helemaal gelukt…

LauraB heeft een schuldgevoel over het conflict wat zich eerder afspeelde. Ze staat er wel achter dat ze hem de kamer heeft uitgezet maar heeft een beetje spijt van haar felheid. Daarom gaat ze buiten op zoek naar Patrick. En biedt vervolgens haar excuses aan. Maar Patrick blijkt er niet zo’n zin in te hebben. Jij bent één van de mensen die voor mij de deur heeft dichtgegooid. Dus ik hoef niets van jou. De manier waarop je tegen mij spreekt kan ik doorheen kijken. Maar dat je mij de kamer uitzet doet mij pijn. LauraB blijft proberen om het goed te maken maar Patrick wil dat niet. Uiteindelijk loopt ze maar weg, het heeft geen nut.
Later spreekt ze met Nicole over wat er gebeurd is. En probeert het daarna nog één keer bij Patrick. Als je dat wilt ben je van harte welkom om bij ons te komen slapen. Denk er maar over na. Verder legt ze uit dat ze gewoon last van de spanningen tussen hem en Colinda heeft gehad. En niet alleen zij maar ook meerdere. Volgens Patrick zit de spanning in LauraB zelf en niet bij hem en Colinda. Vervolgens verwoord Patrick uitgebreid zijn frustraties over de groep, ze waarderen te weinig kleine dingen. Zeggen nooit sorry en zo goed als nooit bedankt. Daarna loopt Patrick kwaad naar buiten en LauraB blijft verbaasd staan. Ze is er helemaal klaar mee…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Jeannet at 01:33

    P.s. gelukkig dat LauraB niet zwanger is. Die stress is ze nu kwijt. Mooi ook dat ze Patrick haar excuses aanbood. Tja die lomperd reageert daar zéér slordig op: accepteert haar excuses niet. Sorry hoor Patrick maar zo ga je niet met je medemensen om. Ja je bent een zéér irritant personage voor velen ook voor ons kijkers/volgers.

    En dan het slot van het betoog: Patrick verwoord zijn “frustraties” over de groep…… bla bla bla en dan de opmerking: “zeggen nooit sorry……” En dat durft Patrick dan te beweren, nadat zojuist LauraB haar excuses aanbood (die hij dus niet accepteerde…!).

    Zijn wij nu allen gek?…….. of enkel dat personage….. “Patrick!”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *