Nicoline, Vanessa en Charlotte in shownieuws

Nicoline, Vanessa en Charlotte in shownieuws

Nicoline, Vanessa en Charlotte hebben Utopia al een paar dagen geleden verlaten. Zoals gewend zijn oud bewoners die net terug gekeerd zijn in de buitenwereld altijd te zien bij het programma shownieuws. Zo ook met deze dames, Vanessa is weer gezellig bij haar kids. Nicoline heeft een aantal dagen met Rienk doorgebracht. Een relatie zit er waarschijnlijk niet in, een goede vriendschap. Voor Nicoline is alles weer nieuw in de buitenwereld. En Charlotte vindt het fijn overal weer naar toe te kunnen. Wel mist ze haar vriendin Laura. Hieronder kun je het gehele filmpJE nog eens terug kijken.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 58    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. den steuker at 15:00

    Wat een nietszeggend interview,alleen maar Open deuren intrappen.Geen enkele vraag omtrent de positieve alsook de negatieve gevolgen van hun deelname.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *