Utopia op schop?

Utopia op schop?

Vanmorgen zijn er weer wat plannen besproken om in te voeren in Utopia 2015. Gaat Utopia 2.0 op schop?

Colinda, Mark en Joey zitten in het kantoor, ze bespreken nieuwe plannen voor 2.0. De nieuwe indeling van Utopia Bay, werkschuur en Patrick zijn huis komen ter sprake. Colinda zou graag een beauty wellness beginnen en daarvoor is een nieuwe indeling wel handig. Zo lijkt het haar wel iets om van Utopia Bay de nieuwe B&B te maken. Dit is namelijk zo gerealiseerd. Er hoeft alleen maar een nieuw dak op en de zijkant moet wat beter dicht gemaakt worden. En het huisje wat Patrick momenteel aan het bouwen is zou ook kunnen dienen als beauty en wellness. Een gouden business volgens Colinda. Joey is het daar niet helemaal mee eens, hij denkt dat het te veel geld gaat kosten. Een dak kost nogal wat! De andere veranderingen waarover gesproken wordt is ook niets en Colinda is wel benieuwd hoe de heren het voor zich zien. In alle eerlijkheid vind ik het niet je beste idee gaat Joey verder. Je denkt te groot, de massages, readings , kapsalon en piercings ziet hij wel zitten. Maar een sauna erbij is wat te veel van het goede. Uiteindelijk besluit het gezelschap er later nog eens op terug te komen. Mark vindt dat er eerst een plan gemaakt moet worden. Alle projecten moeten stapsgewijs afgemaakt worden. Binnenkort zal er in het centraal voorgelegd worden en de groep kan er dan bij betrokken worden. Wie weet komen ze dan tot nog betere inzichten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *