Einde van de relatie tussen Nicole en Ivan?

Einde van de relatie tussen Nicole en Ivan?

De relatie van Ivan en Nicole lijkt even niet zo goed te lopen. Gisteren werd er aan Nicole gevraagd hoe haar relatie was die ontstaan is door een datingsite. Ivan reageerde daar nogal heftig op en wilde er toen niets van weten. Nicole zat daar wel een beetje mee en ging vanmorgen het gesprek met hem aan.

Ga je nog vertellen wat er aan de hand is vraagt Nicole als ze in de sportruimte zitten. Ivan antwoordt dat hij al eerder gezegd heeft niets over de vorige relaties te willen weten. Ik zeg dat met een rede want ik reageer er op een bepaalde manier op. Ik tel de dingen bij elkaar op, je bent tien jaar getrouwd geweest en hebt op internet gezocht naar een relatie. Nicole legt uit dat ze zich na haar relatie heel alleen gevoeld heeft. Geen werk en geen vrienden had én geen man meer. Daarom ging ze op zoek naar iets nieuws door middel van een datingsite. Ik heb een paar dates gehad en er is verder niks gebeurd. We hebben een drankje gedronken en ik ben weer naar huis gegaan. Ivan lijkt andere waarden en normen te hebben als zijn “vriendin”. Hoe moet het als wij kinderen krijgen? Hoe gaan we ze dan opvoeden? Nicole reageert verbaasd, denk je daar nu al over na? ik vind dat wel bizar. Ivan vertelt dat mochten ze een dochter krijgn hij haar nooit met een vriendje wil zien lopen. Ze mag van mij niet daten en zeker geen vriendje. Nicole is wederom verbaasd en zegt en dan? Wil je haar uithuwelijken? Nee antwoordt Ivan, ze heeft mijn goedkeuring nodig en dan kan ze gaan trouwen. Nicole reageert boos, we leven in f*cking Nederland, dat is een vrij land! Ivan kaart gelijk even scheiden aan, als ik ooit trouw zal ik nooit scheiden. Nicole weet niet meer zo goed wat ze moet zeggen. Maar trekt wel een conclussie, dan kun je nu toch al zeggen dat het tussen ons niks gaat worden?

Later heeft Nicole het nog even met LauraB over wat er is voorgevallen. Ook snapt ze de reactie van Ivan niet zo goed. Wat er bij haar heeft afgespeeld is immers verleden tijd. Ik ben wie ik ben en ik snap niet waarom hij dat soort dingen niet wil weten. Ook kan ze niet geloven dat Ivan nog nooit een chick uit de kroeg mee naar huis genomen heeft. Hij kan toch nooit zo’n lieverdje zijn als hij zegt? Ook vertelt Nicole tegen LauraB dat ze bang is dat Ivan haar als losbandige snol ziet omdat ze op een datingsite heeft gezeten. Ik zou me volledig moeten veranderen om bij hem te kunnen passen. Volgens LauraB is dat niet de bedoeling, ze vindt dat Ivan een beetje overdrijft. Ze snapt de reactie van Ivan ook niet echt en Nicole geeft aan er een beetje moe van te worden. Ook weet ze niet zeker of het verstandig is om de relatie met Ivan door te zetten. Haar gevoel zegt van wel maar haar verstand zegt van niet… Zou dit het einde van hun relatie betekenen?
 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 00:02

  Ivan is best een hele aardige jongen. Lief, voorkomend en ook wel een lust voor het oog.
  Echter een relatie tussen Ivan en Nicole lijkt mij ook wel gedoemd te mislukken.
  Nicole is een vrij gevochten vrouw, ze heeft een “verleden” en ik denk dat Ivan zich mettertijd, als de relatie blijvend zou zijn, toch gaat storen aan haar verleden met andere
  mannen.

  Zoals bekend hebben mannen uit die cultuur liefst een maagdelijke vrouw (hij geeft zelf al aan, hoe hij zou handelen als hij een dochter had), die op de huwelijksnacht haar maagdelijkheid prijs geeft. (ritueel is daar de ouders krijgen het beddengoed waarop dan bloed dient te zitten, anders is het een schande…..).

 2. lena at 21:57

  HIJ WIL geen vrouw die meerdere vriendjes heeft gehad. Dat mag maar hij meet wel met twee maten. Hij heeft zelf ook meerdere dames gehad. En datingsite we leven in 2015 . Daar kun je niet meer omheen.

 3. Sonja Hiemstra at 17:03

  Ivan komt uit een cultuur, waar vrouwen zich onderdanig aan de man moeten gedragen…..
  Nicole is dat natuurlijk helemaal niet van plan en een relatie tussen die twee is gedoemd te mislukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *