Post voor Patrick

Post voor Patrick

Even wat leuk nieuws voor Patrick, hij heeft namelijk post ontvangen! Maar zou hij er ook vrolijk van worden?

Patrick begint dan ook al vrij snel te lezen en zodra Gio langsloopt geeft hem hem een knipoog. Ook Colinda komt er gezellig bij zitten. Patrick heeft twee brieven gekregen. Een van een goede vriend. Hierin staat onder andere dat als hij echt iets in Colinda ziet ervoor moet gaan. Patrick wordt er zelfs een beetje emotioneel van! En dan naar de tweede brief, deze is van zijn zonen. Colinda vindt het een goed teken als ze iets sturen. Patrick knikt terwijl hij aan het lezen is. Over de brieven van zijn zonen laat hij niet veel los. Wel zegt hij dat hij zijn zonen meer mist dan dat hij soms toegeeft. Ik hou mezelf maar sterk, en wat er geschreven is is in ieder geval positief. Het is niet veel zegt Colinda maar wat het is komt uit een goed hart. Patrick bekend gewoon even stil te worden van zijn post. Positiviteit is voor Patrick ook wel eens fijn toch?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *