Utopia nieuwtjes 9 januari

Utopia nieuwtjes 9 januari

Ook vandaag zullen we kleine Utopia nieuwtjes voor je op een rijtje zetten. Zo hoef je helemaal niets te missen wat er in Utopia gebeurd. Uiteraard zullen we grotere gebeurtenissen in een apart nieuws bericht plaatsen. Als je ons ook nog op Twitter en Facebook volgt mis je echt niets!

 • LauraB en Joey zijn aan het inventariseren hoeveel een hond zou kosten. Het zou leuk zijn als er een hond als nieuwe bewoner komt. Maar Nicole heeft een heel ander idee. Ze zou graag tussen een hondenfokker en een eigenaar in willen staan. Dus ze wil kijken of de potentiële eigenaar geschikt is en ze wil nog een beetje verantwoordelijkheid hebben voor de hond zelf. Een soort rent a dog. Echter is dit binnen Utopia niet zo verstandig om te gaan doen.
 • Tijdens de volgende Utopia markt zal er een tassenkraam komen. Vanmorgen waren er twee vrouwen op bezoek om het allemaal door te spreken.
 • De nieuwe machine van Patrick is gearriveerd. Deze wordt door een heuze kraan in Utopia geplaatst en in het kantoor gezet.
 • Laura is boos op Patrick, dit omdat hij zijn nieuwe machine in de ruimte gezet heeft waar de B&B zou komen. Inmiddels is besproken in het centraal, er zal een tijdelijke oplossing komen. Bezoekers mogen zelf bepalen waar ze willen slapen. Dit zal zijn totdat het huisje wat Patrick bouwt af is.
 • Chris is zoals we gewend zijn wel hard aan het werken.
 • Maar ook Laura doet de was
 • De eerste eet gasten van de frietkraam zijn een feit:Voorlopig elke vrijdag tussen 17:00 en 20:00 kunt u in Utopia lekker komen smullen van Markies heerlijke, handgesneden, patatjes (van de lokale boer). Gebakken in duurzaam frituurvet. Daarnaast kunt u 1 snack uitkiezen. En als klapper op de vuurpijl krijgt u een rondleiding, dit alles voor een mooie prijs van: € 10,-
  Kijk hier voor meer info!
 • In de slaapkamer wordt een gesprek gevoerd over seks. Je kunt het maar ergens over hebben natuurlijk! Gaby is nog maagd, ze heeft nog nooit iets met een man gedaan. En al 2 jaar geen seksuele handelingen verricht. Bjorn en Mark vinden het ook erg interessant, Bjorn zou geen jaar zonder seks kunnen. De rest kun je in het filmpje terug kijken mocht je interesse hebben :).

Uiteraard zullen we dit bericht nog aanvullen, mochten er nog kleine gebeurtenissen plaats vinden!Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 13:16

  Laura wil dat Patrick zijn hokkie opgeeft waarom de B&B kan toch op een plek in de loods wat zeurt dat mens Patrick heeft net een duur ding gekocht en moet alweer vertrekken de B&B is toch daar al maak het op een andere plek als ze alles beter in delen kunnen ze dat best doen wil ze nu echt dat de nieuwe machine buiten gaat staan.
  Je kan merken dat ze iemand mist ze begint alweer behoorlijk de mondje open te doen

 2. Jeannet at 21:37

  Weer LauraB, weer over een hond. Dat gezeur was destijds met een hond van Martin Gaus, maar LauraB schijnt nog steeds niet “genezen” te zijn! Weer berekenen wat een hond kost…..

  En dan het idee van Nicole, kijken of een toekomstige eigenaar “geschikt” is. Een goede fokker kiest zelf de toekomstige eigenaar voor een te plaatsen puppy. Een goede fokker verkoopt niet zo maar naar willekeur.

  Inderdaad is al besloten dat dit (precies!!) niet binnen Utopia niet geschikt is om te doen.

  Als er dan een hond komt, neem dan een asielhond. Geen pup, want zo’n diertje wordt voor zijn leven “getekend”. (hier spreekt een dierenliefhebster!).

 3. Petra at 16:29

  Nicole wil bepalen of de potentiële eigenaar van een hond geschikt is??? Sinds wanneer heft ze daar verstand van? Gelukkig beseft ze zelf dat het geen goed idee is voor Utopia. En trouwens: welke fokker of potentiële eigenaar zit hier op te wachten? En voor Laura: ik heb zelf al jaren een hondje en reken maar tussen de 100
  en 150 euro per maand aan kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *