Gio en Laura met hun nachtelijke grapjes

Gio en Laura met hun nachtelijke grapjes

Gio heeft zich vannacht niet verveeld, samen met Laura heeft hij wat grapjes uitgehaald. Zo wilde hij Mark een beetje plagen, hij lag er namelijk goed voor. De bedoeling was om slagroom op zijn achterste te doen. Vervolgens met een veertje kietelen zodat hij er tegen aan zou slaan… Gio en Laura hebben veel lol maar het verloopt niet echt volgens plan. En Laura vind het wel jammer hij lag er zo goed voor! Je verpest het weer! Dan gaat Gio nog even verder met het veertje, zo voorziet hij Gaby van een kriebelende neus. Het lijkt Gio ook wel wat om smileys te tekenen maar houdt het daarbij en kruipt uiteindelijk ook maar in zijn bed. De grapjes van de twee kun je hieronder nog even terug kijken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 12:23

    Wat zonde van het geld dat gisteren gewonnen kon worden om al die vieze eten op te eten Giorgio had beter hun allemaal op lekker eten kunnen trakteren zo dat ze allemaal heerlijk konden eten want de aanschaf zal ook lekker wat geld gekost hebben.
    Ik zal zeggen Giorgio houw het geld lekker voor nood gevallen en concentreer je op je studie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *