Utopia nieuwtjes 8 januari

Utopia nieuwtjes 8 januari

Momenteel gebeuren er weer aardig wat kleine dingetjes in Utopia. Daarom zullen we in dit nieuws bericht alle gebeurtenissen van 8 januari even op een rijtje zetten voor je. Zo hoef je niets te missen!

 • Er zal waarschijnlijk een tweede verdieping in de loods van Utopia komen. Vanavond waren er een paar aannemers die van alles op kwamen meten. Wilco gaf de mannen wat aanwijzingen van zijn plannen. (zie video)
 • Naomi gaat voortaan ook foto’s maken tijdens Utopia markten. Ze heeft dit besproken met LauraB. Eerst wilde Naomi het niet doen omdat LauraB ook met haar polaroid foto’s bezig was. LauraB vind het geen probleem als Naomi dat gaat doen.
 • Chris heeft veel kritiek over LauraB. Ze doet niet veel in Utopia. Wilco voert het gesprek met hem en probeert LauraB te verdedigen. Maar Chris ergert zich aan haar zo laat hij heel duidelijk weten. LauraB gaat het gesprek met Chris ook aan en vind het bijzonder wat hij allemaal zegt. Hij zou alleen iets minder selectief moeten zijn (zie video’s)
 • Joey vindt dat het imago van Utopia verbeterd moet worden en bespreekt dit met Ivan. Binnenkort zullen de heren samen verder gaan brainstormen hoe dit te bereiken.
 • Er is een derde laptop besteld, scheelt weer wachttijd. Zullen de bewoners nog harder gaan werken?
 • Gaby denkt dat de wereld vergaat zo heeft ze eerder besproken met Naomi en LauraB. Naomi werd er een beetje bang van… (zie video)

Uiteraard zullen we kleine Utopia nieuwtjes aanvullen in dit bericht. Grotere gebeurtenissen plaatsen we in een apart bericht. Hou hiervoor ook Twitter en Facebook in de gaten zodat je geen Utopia nieuws hoeft te missen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke g at 12:17

  Ik vraag me af waar hun het geld vandaan halen om alles te doen een boven verdieping mocht toch niet vanwege de camera’s er waarom gaan ze niet eens een goede tekening maken van het gebouw en op papier een nieuwe indeling doen voordat ze gaan slopen en als ze niks doen met de keuken van Vanessa of de andere keuken haal er een weg dat scheelt een stuk.
  Ze hebben ook niet handig ingedeeld
  Maar ik heb het idee dat ze meer dan die 2500 euro in de pot zit want anders was hij nu al leeg zo niet in het rood

  • Niek at 19:06

   Helmaal eens. Niet alleen een plan over hoe je de loods wil inrichten, maar ga ook eens zitten over: de manier van samenleven, de inrichting van de BV en een betere verdeling van het geld.

 2. David Brigham at 10:41

  Hilarisch – Joey en Ivan die vinden dat het nivo/imago omhoog moet… Er is maar 1 manier daarvoor: iedereen eruit en zij als eersten. Niet dat het met een nieuwe ploeg veel beter zal worden: er zijn maar heel weinig mensen die zichzelf in zo’n setting kunnen vermaken en productief en constructief bezig kunnen zijn (denk aan Aike, Nicoline, Chris), de rest verveeld zich al gauw te pletter en gaat bankhangen, roddelen & vage plannen bedenken, en relaties beginnen waarvan het iedereen duidelijk is dat die geen echte kans hebben, puur uit verveling. Dat is sneu genoeg (bijv voor LauraB), maar ik begrijp Chris daarom wel (het geldt alleen ook voor de anderen, niet alleen voor LauraB).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *