Er werden vieze spelletjes gespeeld

Er werden vieze spelletjes gespeeld

Utopia 2015 of Utopia 2.0 net hoe je het noemen wilt is inmiddels pas één week aan de gang. Wilco zit er nog wel een beetje mee dat tijdens Utopia 2014 er vieze spelletjes gespeeld zijn en vertelt het een en het ander aan Mark.

Wilco zegt wel dat hij het door had maar het expres een beetje door liet lopen om vertrouwen te winnen. Dit om te kijken hoe het in elkaar steekt. Maar er kwam toen der tijd een hele hoop geouwehoer vandaan. Mark antwoordt dat ze hun de laatste weken Hakim en Paul noemde. Vond ik ook niet leuk en had ik ook gezegd. Volgens Wilco zijn er ook wel dingen verzonnen, dit om ruzie te creëren. Ja zegt Mark, ik snap het af en toe ook niet. Volgens Wilco is het gewoon puur verveling. En Mark voegt eraan toe dat er veel gepraat wordt. Maar je weet dat het nu wel een stuk minder is. Ja klopt zegt Wilco het is nu echt een stuk minder. En Mark is wel benieuwd waarvoor Wilco allemaal gestrikt is. Voor enkele dingen antwoordt Wilco en ook een beetje om tegen Ivan te gaan. Ze hadden ook een bloedhekel aan Ivan en probeerde mij ook zover te krijgen. Ik heb het gewoon lekker laten gaan. Maar er stond wel wat gemauw in mijn brieven dat ik omging met de groene kamer hoor en het geouwehoer wat eruit voor vloeide. Ze volgde duidelijk de streams en volgen de dingen. Ook de post die hij gisteren gehad heeft stonden positieve dingen. Hij is een stuk rustiger bijvoorbeeld. Ja antwoordt Mark we moeten nu wel de rust bewaren, we moeten knallen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 22:31

  Ik als volger/kijker, vind Wilco een engerd en Mark vertrouw ik niet.
  Ivan vind ik sinds zijn binnenkomst zéér positief veranderd, daar kan ik nu geen kwaad woord over zeggen.

  Ja er wordt minder “gepraat” (denk dat ze geroddeld bedoelen….) Het kan toch ook
  niet anders, Vanessa en Charlotte zijn eruit. Die waren in 2014 samen met Laura de roddelclub!

 2. Ruud at 15:57

  Mark heeft altijd vieze spelletjes gespeeld met Charlotte &Laura en Vanessa nu ineens praat hij met die smurf (Wilco) haha dat is ook een mannetje die vies speelt

 3. anneke g at 12:09

  Zeggen de gene die zo door trapt zijn als de pest het zijn de mannelijke versie van Charlotte en Laura ik noemde ze altijd me and mij shadow ook deze twee roddelen en doen niets dan kletsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *