Chris zijn zoektocht naar een vrouw

Chris zijn zoektocht naar een vrouw

Twee dagen geleden zette Chris een zoektocht op, hij is namelijk op zoek naar een vrouw. Hij hoopt zijn ware liefde te kunnen vinden door zijn oproep. Laura is wel nieuwsgierig waarom hij dat ddoet en vooral wat hij precies zoekt.

Chris vindt het belangrijk dat ze lief is, verder zoekt hij iemand die een eigen leven heeft. Zorgzaam zijn en hetzelfde in het leven staan als Chris is belangrijk. Chris zegt tegen Laura dat hij een nuchter persoon is en daarom spreekt human design hem ook aan. Maar Laura wil nog meer weten, moet ze kunnen koken vraagt Laura. Uiteraard antwoordt Chris, dat zou mooi zijn. Laura ziet het al helemaal voor zich. Chris is heel de dag hard aan het werken en zijn vrouw zorgt dat er eten klaar staat. Volgens Chris hoeft dat nog niet eens. Ik zou ook best willen koken als mijn vrouw gaat werken, ik zit vol met verrassingen! Laura is benieuwd of hij een drukke of rustige vrouw zoekt. Een rustige vrouw gaat Chris zijn voorkeur naar uit. Het liefst iemand die in haar eigen element is en leeftijd speelt geen enkele rol. Ze moet wel gezond eten maar er niet in doorslaan. Verder is Chris avontuurlijk en houdt van reizen. Dus een vrouw die daarvan houdt zou hij het liefst willen! Maar ook belangrijk wat vindt Chris niet leuk? Chris vertelt samen een huis kopen. Maar als een vrouw een eigen huis heeft is dat prima. Chris wil blijkbaar geen vastigheid. Ik vind veel vrouwen leuk maar wie is nou die ene? Wie weet komt hij daar binnenkort achter en vindt hij een passende vrouw die hem gelukkig kan maken?

Mocht je dus een leuke vrouw zijn passend bij bovensstaande omschrijving? Aarzel niet en geef jezelf op!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *