Hoe verliepen de dates van Chris

Hoe verliepen de dates van Chris

Hoe verliepen de dates van Chris precies? Lees dat hier terug op de tijdlijn! Helaas kunnen we door prive omstandigheden niet uitgebreid verslag doen. Wel zullen we het bericht aanvullen en later op de dag voorzien van filmpjes. Zo hoef je dus geen Utopia nieuws te missen!

Het afscheid
Na een gezellig praatje bij het kampvuur besluit Chris om er een eind aan te breien. Sharina pakt haar schoenen en neemt afscheid van de inwoners. Samen lopen zij naar de poort. Chris heeft nog een kleinigheidje voor de Sharina

Romantisch kampvuur
Na het etentje neemt Chris zijn date mee naar het kampvuur. Laura komt aanlopen met een wijntje en een dekentje. De twee kruipen lekker dicht tegen elkaar aan en kletsen nog wat.

Diner voor twee
De gym is omgebouwd tot klein restaurant. Colinda is druk met de maaltijd en Chris en Sharina kunnen elkaar hier rustig leren kennen.

Massage challenge
De halve finale is uitermate spannend. Beide dames kunnen goed masseren maar Sharina was net iets beter dan Chris. Om die reden mag zij dan ook blijven voor een romantisch diner met Chris

Keuzes maken
Het is zover. Twee dames moeten afvallen en mogen naar huis. Marian en Deborah mogen naar huis. En waarom? Chris geeft aan niet op iemand met een bril te vallen.

Los met de heupjes
Chris verklapt dat hij een klein beetje kan salsa dansen. Samen met Sharina en Deborah gooit hij de heupjes los. Maar één ding is zeker, Chris is niet op zijn mondje gevallen. Een ongemakkelijke stilte komt geen enkele keer voor.

Voorzetting
Na met iedereen een introductierondje te hebben gelopen wordt het daten binnen doorgezet. Het weer is niet helemaal top, dus de warmte van loods wordt opgezocht. De dames vragen Chris alles wat ze willen om hem nog beter te leren kennen.

Even de dorst lessen
Hard werken maakt dorstig en daarbij is een date niet compleet zonder een klein drankje. Vandaar dat Chris voor de dames een heerlijk goudgeel drankje heeft gehaald.

Snap je
Chris kan het allemaal wel waarderen zo vertelt hij aan Marian. “Volg je hart, snap je”.

Rondleiding
Chris geeft de dames een korte rondleiding en vertelt waar hij allemaal mee bezig is. Maar omdat de dames in Utopia zijn om te ‘werken’ zal Chris ze één voor één beter leren kennen. Zo kan de rest rustig aan de slag bij het dreggen van de akker. Maar natuurlijk kan Chris zijn tuin niet met rust laten, en wil hij zelf wel héél graag doorgaan met tuinieren.

Verrassing
Onder het mom van een tuiniersworkshop zijn de dames ontvangen door Nicole en Laura. Chris weet niet of hij het allemaal moet geloven. Hij lijkt door te hebben dat er een adertje onder het gras zit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *