De dromen van Gaby

De dromen van Gaby

Gaby is inmiddels al een week in Utopia, Gio gaat daarom het gesprek eens met haar aan.

Gio vraagt hoe de week in Utopia voor haar geweest is. Gaby antwoordt dat ze zo nu en dan nog wel een beetje de kat uit de boom kijkt. Maar ze wil gauw haar dromen verwezenlijken. Ik zou het bijvoorbeeld heel gaaf vinden om mijn eigen kapperszaak in Utopia te openen. Ik zou dat echt met veel plezier doen. En voor de rest wil ik kerkdiensten en de rest van de bewoners helpen. Ook zou jongere gospel wel iets leuks zijn om te doen aldus de gelovige. Gio luistert aandachtig naar de plannen en zegt dat er in Utopia veel dingen positief uit kunnen pakken. Maar ook snel anders opgepakt kunnen worden. Gio klinkt nog niet razend positief… Zou Gaby haar dromen kunnen verwezenlijken?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Toet at 14:22

  Komt net kijken .ik wordt een beetje misselijk als ik ze naar boven zie kijken.Denk alles al te weten.Kind ga naar huis ga met je vrienden uit.In plaats de paus uit te hangen.Bah

 2. jeanne Bruers at 14:02

  Gaby moet er niet te veel over het geloof praten .
  Het is net dat ze aan niets anders kan denken .
  doe eens iets gezelligs van dit word je niet vrolijk van.
  En anders moet ze gaan als ze dat niet anders kan .
  Gr Jeanne

 3. Jan at 11:13

  Ik hoop niet dat haar plannen waar gemaakt worden. Een kapperszaak oke, maar kerkdiensten en gospel nee.
  Hier laat men in het klein zien waar het in de grote wereld mis gaat. Ze wil de zondag markt verleggen naar de zaterdag omdat voor haar de zondag de rustdag is. Ook de manier waarop ze bid en wat ze vraagt. Het huisje voor Colinda moet door de Vader maar geholpen worden om te mislukken. Religie bedrijven oke, maar dan voor jezelf en niet opleggen aan anderen. Ook niet jouw mening over hoe je dan moet leven opleggen. Kijk naar Ivan, hij heeft respect voor iedereen en valt niemand lastig met zijn geloof. Hij beleeft het zelf en vraagt aan niemand om mee te doen en probeert ook de samenleving niet aan te passen aan zijn geloof. Respect voor de manier waarop hij dat doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *