Bijen verlaten Utopia

Bijen verlaten Utopia

Nicoline is al een tijdje uit Utopia, zij is diegene die de bijen geregeld heeft… Echter blijkt daar niet iedereen meer tijd voor te hebben dus is er bezoek…

Nicoline vond het toen der tijd al erg dat het niet goed ging met de bijenpopulatie en regelde toen een bijenkorf. Zij onderhield de bijen en die zorgde ook nog eens voor gratis honing. Echter is Nicoline nu weg en niemand lijkt er meer naar om te kijken. Uiteraard is dit wel de bedoeling en Patrick en Chris zouden het nog wel op zich willen nemen. Maar de mannen hebben het ook druk met andere taken. Daarom is er besloten dat de bijen Utopia maar moeten verlaten. Vandaag zijn er twee imkers gekomen en hebben de bijen opgehaald. Nu worden ze wel weer gezien en goed onderhouden. Ook krijgen de imkers nog een haan mee…  Zullen er binnenkort andere dieren in Utopia arriveren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. dorina at 06:50

    Hoezo bijen? Nicoline keek er de laatste weken er ook niet meer naar om en je hoorde haar er ook niet meer over.dus geef de bewoners de schuld niet. Was haar project.zelf toen ze eruit ging vroeg ze niet van let op de bijen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *