Bjorn haalt een grap uit

Bjorn haalt een grap uit

Gisteren avond heeft Bjorn een grap uitgehaald met LauraB en Nicole. Al snel wordt duidelijk wat zijn grap precies inhield.

Bjorn merkt op het gaat nu beginnen of zo die alcohol? Nee antwoordt Nicole we beginnen altijd rond deze tijd. Ohh zegt Bjorn ik zit te denken wat ik ga drinken. Nou pak er ook lekker eentje voegt LauraB eraan toe. Nicole en LauraB proosten op Lotka! Zodra de dames een slok hebbn genomen begint Bjorn te lachen, hij komt niet meer bij.  Zo grappig was dat nou ook weer niet zegt Nicole. Vindt je het niet een beetje sterk vraagt Bjorn door zijn lachbui heen. Nee zegt LauraB hoezo? Heb je er iets in gedaan? Nee zegt Bjorn het is water! Is die fles wodka leeg vraagt Nicole verbaasd en ruikt vervolgens aan haar drankje. Ja inderdaad zegt Nicole. En Bjorn die nog altijd lacht bekend dat hij de glazen omgewisseld heeft. LauraB vindt het niet zo heel grappig allemaal en Nicole lacht lekker mee. Het zou natuurlijk fantastisch geweest zijn als we hier “dronken” van zouden worden vult Nicole aan. Maar Bjorn zegt dat hij het niet meer kon houden. De dames nemen nu maar een echt slokje wodka en proeven nu het verschil wel! Bjorn lacht nog even verder en vond het gezicht van LauraB helemaal geniaal. En de dames denken dat deze gebeurtenis nog wel een verhaaltje zal krijgen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *