Patrick VS Wilco

Patrick VS Wilco

Patrick is boos, heel boos dit keer om het houtgebruik. Niet om zijn eigen bouwwerk maar om dat van de gym. En je raad het al er ontstaat een felle ruzie…

Colinda geeft Patrick wel als tip mee voordat hij er met Wilco over gaat “praten” zijn gevoelens niet mee te nemen. Hij neemt van alles vaak mee zoals zijn zwerver bestaan en andere dingen in het verleden. Patrick geeft Colinda zowaar gelijk! Volgens Patrick kost die man emmers met geld. Hij ratelt nog even kwaad door en gaat daarna even naar Joey. En stampt kwaad naar Utopia bay waar hij het gesprek aan kan gaan. Patrick vraagt aan Joey hoeveel planken er toegestaan zijn tijdens het centraal van vandaag. Dat komt uit op 142. Waarom worden er dan vervolgens planken gepakt voor de gym terwijl ik een akkoord heb voor mijn huis.  Joey antwoordt geen idee te hebben, maar je hebt een akkoord dus komt goed. Nee antwoordt Patrick er loopt hier iemand rond die niet van hout houdt en niet rekenen kan. Ik ben hier als timmerman binnen gekomen en hij is elektricien. Ik heb dit 45 minuten geleden al aangegeven en toen wist ik dit niet eens. Waar de f*ck zijn we hier mee bezig. Allemaal ja knikkers in het centraal, terwijl we serieus zaken moeten gaan doen. Patrick soms daarna nog wat voorvallen op die Wilco allemaal fout heeft gedaan met het nodige gescheld er tussendoor. Dan krijg ik dus dit gek*t! Dit is f*cking mijn vakgebied! En als hij zo doorgaat sleep ik hem die  ballenbak in (?). Vervolgens volgt er wederom een opsomming van wat Wilco zou moeten doen en Joey zegt adem even. Ik snap dat je heel erg boos bent, en stevig zeggen waar het op staat is prima. Er is vanuit gegaan dat de gym van 142 lengtes gebouwd zal worden. Dan heb jij je lengtes al gepakt en gereserveerd. Dan heb je 142 lengtes die je daarbij optelt, dan zijn de planken wel eens waar op maar we hebben daar 2 functionele ruimtes voor. Op dat gebied zijn er ja knikkers geweest. De heren lopen de berekening nog eens na, uiteindelijk krijgt Patrick al meer dan dat hij gevraagd heeft. Volgens Patrick heeft hij ze nog niet allemaal gepakt en Joey benadrukt nog maar eens dat ze gereserveerd zijn. Ga met hem praten maar zorg dat het goed verloopt…

De confrontatie

Ivan vertelt dat het gene wat nodig is gebruikt wordt, zo’n 142 stuks en de rest gaat die kant op. Patrick antwoordt dat hij ze dan hierbij uitdaagt om uit te komen met 142 stuks. Dit is mijn vakgebied, ik vind het allemaal best… Jou vakgebied vraagt Wilco verontwaardigd, we hebben jou huisje zien staan man. Hij flikkert bijna uit elkaar man. What the f*ck is jou probleem vraagt Patrick kwaad. Heb je zien wat gemaakt hebt gaat Wilco verder. Ja antwoordt Patrick, jij zit met je vingers aan hout jij haat hout. Ik weet wel hoe het werkt gaat Wilco verder. Wat weet jij allemaal dan kabouter vraagt Patrick. What the f*ck weet jij?! Gaan we nou weer lopen schelden zegt Wilco. Dit is geen ondernemen zegt Patrick, dit is ellebogenwerk. Volgens Patrick pakt Wilco maar al het hout wat hij pakken kan. Daar is januari voor zegt Wilco. Geloof mij gozer ik ga je helemaal afmaken. Met jou soort bouwen vraagt Wilco verbaasd. Dan richt Patrick zich weer op Ivan. Maar al snel veranderd het “gesprek” alweer in ruzie met het gebruikelijke gescheld. Volgens Patrick gaat Wilco alle bouwprojecten niet trekken. Oh jij denkt dat ik net zo geestelijk gestoord ben als jij kaatst Wilco terug. Patrick benadrukt dat Wilco heel erg uit zijn buurt moet blijven. Ik pin je op elk stuk van mijn vakgebied af waar ik mee bezig ben. Je hebt geen vak antwoordt Wilco, JE BENT EEN zwerver! Ook Ivan is er een beetje klaar mee, we lopen niet in de weg. Ik heb het netjes in het centraal aangegeven en ik ga gelijk verder met bouwen samen met Mark en Wilco. Patrick vindt het apart dat hij telkens een investering aan moet vragen terwijl er ook mensen zijn die dat zonder onderbouwing voor elkaar krijgen. Volgens Ivan moet dat iedereen en Patrick zegt dat er nog veel meer bijkomende kosten komen. Ivan zegt het zelf te bekostigen als het op aankleding komt. En Patrick vindt dit geen ondernemen. Dat is prima zegt Ivan, maar ik zie het wel gebeuren. Uiteindelijk stampt Patrick weer kwaad terug richting de loods, hij is er f*cking klaar mee. Zodra de heren weg zijn kunnen ze de lol er wel van inzien.


 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 16 reacties op dit artikel
 1. Jammerdan at 01:13

  Ik vind Wilco en Patrick allebei niet in Utupia thuishoren en ik vind Colinda helemaal niet het slachtoffer van Patrick, maar ze gebruikt hem. Weg met alledrie want het begint belaxhelijk en storend te worden.

 2. Marie at 16:05

  Iedereen vergeet dat Patrick hulp nodig heeft , hij kletst alles wat krom is recht .
  Die man is knettergek .En geeft alles en iedereen de schuld , behalve zichzelf .

 3. Druif at 13:28

  Stelletje achterbakse eikels daar , wist niet dat ze zo stom waren . Dwerg manipuleerd ze allemaal . Patrick heeft inderdaad dingen maar hij is niet gemeen slecht en stiekum , hij doet heel erg zijn best om het goed te doen, en het gaat hem steeds beter af. Hoop dat Wilco een hele financiële fout grote fout ofzo maakt zodat ze weer lekker een poosje aan de grond zitten .fritestent mag ook wel afbranden .wel zonder gewonden dan natuurlijk, dat zou te ver gaan. Evenement of plan wat niet doorgaat gun ik ze wel. Laat ze maar lekker zweten. Jammer voor de goedwillende maar ik vind dit verschrikkelijk laag wat ze nu doen

  • kriebelz at 20:26

   Echt helemaal gelijk eindelijk iemand die doorheeft hoe die dwerg is. En ook ik hoop dat hij een hele grote fout maakt waardoor hij effe goed op zijn plaats gezet wordt en iedereen hem daar uitkotst.
   weg met die dwerg.

 4. Mjo at 10:03

  Ik ben het zoooooooo voor 100% eens met Ruud, Jeannet, en Anna.

  David Brigham, wat je schrijft, daar ben ik dus ook “bang” voor.

  Ik snap gewoonweg niet dat zovele fans, die Wilco niet door hebben, met z’n vieze spelletjes.
  Ik had die Wilco al door, toen had hij nog maar 1 stap op het terrein gezet.

 5. JJMFS at 22:10

  MEER DAN WALGELIJK die Patrick !!!
  ECHT ik KOTS van die man én z’n gedrag !!!
  Loopt maar rond met een houding van IK, IK, IK ben hier de timmerman en het is MIJN, MIJN, MIJN vakgebied…loopt iedereen te koeioneren, uit te schelden en te vingertje te wijzen.
  Wel waar wat Wilco zei: hij kwam toch binnen als zwerver ???
  Begrijp meer dan goed waarom hij zijn kinderen niet meer mag zien… wat een NEGATIEF VOORBEELD voor de algehele mensheid !!!

  • anna at 05:59

   Makkeljk hé om te oordelen en dan zeggen over zijn kinderen wie ben jij dan om hier over te oordelen we weten niets over die situatie

  • Mjo at 09:57

   Als ik van iemand walg dan is dat van Wilco.

   Bovendien haalt Wilco steeds persoonlijke zaken erbij, als hij de discussie met Patrick aangaat. Dat toont de zwakte aan bij Wilco. Iemand raken op z’n zwakheden of z’n verleden. Maar niet met argumenten komen.

   Wat heeft die Wilco dan wel uitgevoerd, in Utopia niets anders dan een hetze voeren en met iedereen lullen en achter hun rug om over hun kletsen.

   Gevaarlijk manneke die Wilco.

  • Manon at 11:27

   Helemaal mee eens JJFMS! Ik snap dus helemaal niet waarom zoveel mensen patrick zielig vinden! Ik vind het een nare man, heerlijk om te zien dat er eens iemand is die hem de waarheid zegt.. Als ik zie hoe hij collinda behandelt zegt dat genoeg lijkt mij! En waarom zou je niet mogen oordelen over iemand, hij kiest ervoor om aan zo een programma mee te doen? En als ik de reacties zo lees heeft iedereen hier wel een oordeel!!

 6. Ruud at 19:40

  Dit was te verwachten van dat smerige plan van Wilco ,,,hij wilt gewoon Patrick helemaal gek maken en de andere tuimelen der helemaal in Brrrrrrr het is echt een vies ventje die Wilco……. er gaan nog eens ongelukken gebeuren door hem in Utopia.

  • Jeannet at 23:00

   Ik ben het voor de volle 100% met je eens Ruud.
   Wilco provoceert Patrick zéér moedwillig. Hij weet hoe hij Patrick kwaad moet krijgen en dat gebruikt (misbruikt inderdaad!) hij ook. Ik heb wat Patrick woordelijk aanhaalt ook altijd over Wilco gedacht: vieze kleine gemene dwerg.

   Hoe die los gaat als die woedend is. Die hoort achter gesloten deuren en niet achter de Utopia poort. En met welk recht noemt hij Patrick zwerver! Dat was Patrick’s keuze, van die kabouter hoeven wij daar geen commentaar op.

   Patrick heeft ook zijn “eigenaardigheden”, maar die zijn zeker overkomelijk.

   Die Wilco is vanaf zijn eerste voetstappen binnen de poorten van Utopia een grote (mijn zijn lichaamsproportie kleine…) griezel!

   Bah hele nare/gevaarlijke man!
   Patrick ik hoop voor jou dat Wilco snel Utopia zal of moet verlaten!
   Sterkte Patrick, sta er boven (in lengte doe je dat al, doe het ook mentaal!).

   • David Brigham at 23:19

    Mooi gezegd, Jeannet! Helaas lijken de Utopianen en veel forumbezoekers er in te tuinen (en helaas helpt Patrick zelf ook niet erg mee).

   • anneke at 11:48

    Wat ik al een paar keer heb gezegt iedereen vond in het begin Patrick leuk maar Toen die Wilco binnen kwam gingen ze bijna allemaal tegen Patrick omdat Wilco praatjes rond strooide wat in het nadeel van Patrick kwam hij heeft bijna geen dag leuk gedaan tegen hem hij lokte elke keer weer un ruzie uit Wilco is een misbaksel en dat hij elke keer weer mensen mee krijgt om mee te helpen met trijteren en dat iedereen hem helpt vooral die Mark die houd ook wel van trijteren zelf kan hij niks

  • ANNA at 05:55

   helemaal gelijk Ruud dit is de opzet van die rat en ik ben boos dat al die andere sukkels met hem meedoen om Patrick in de zijk te krijgen ,wat een lafbekken Wilco rat kwam al binnen met een hoop bravour die hadden ze er toen gelijk uit moeten stemmen….
   patrick is ziek en dat hij zich zo gedraagt keur ik niet goed maar hij heeft hulp nodig en niet allemaal laffe mensen die hem in een hoek drjven! En dan is hier iemand die over zijn kinderen begint nou dat zegt meer over die persoon want dat haal je er gewoon niet bij….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *