Chris maakt de loods groener

Chris maakt de loods groener

Chris is een harde werker die vaak uren buiten doorbrengt. Vandaag heeft hij een ander idee, hij wil meer bij de bewoners zijn dit naar aanleiding dat hij wel eens verwijten krijgt te veel buiten te zijn. Hij heeft dan ook een leuk plan bedacht.

Chris brengt daarom buiten maar naar binnen. Hij is druk bezig en haalt allerlei mandjes met planten erin die hij vervolgens ophangt in de loods. Ook heeft hij een roze opbergzak opgehangen die gevuld zal worden met leuke plantjes. Maar Chris is nog lang niet klaar, hij haalt ook nog een heel rek met plantjes tevoorschijn. En gaat nog wel even door met zijn plannen. Chris heeft dus een nieuw doel en dat is de loods groener maken. De tuinman is binnen bezig waarmee het liefste mee bezig is. Ook wordt de loods mooi aangekleed en opgeknapt, twee vliegen in één klap zullen we maar zeggen! Wat zullen de bewoners ervan vinden?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. Harlequin at 07:36

    Waarom moet alles om geld draaien? Chris wil graag zelfvoorzienend zijn. Het liefst verbouwd hij zijn eigen groente, gebruikt hij het melk van de koe en de eieren van de kippen. Iedereen heeft het maar over geld geld geld. Ik heb liever weinig geld en ben gelukkig, dan veel geld en ongelukkig zijn.
    En aangezien ik dus weinig geld heb ben ik dus gelukkig.

  2. Jeannet at 02:31

    Super leuk idee van Chris, dat zal gezellig staan een “groene” loods. Gezellig met allerlei plantjes. Chris heeft toch meer capaciteiten als dat ik achter hem zocht.

    Waar ze het van betalen, vragen jullie: Chris heeft die plantjes (denk ik) al en overal staan wel wat spulletjes waar je leuk wat plantjes in kunt zetten. Dus feitelijk is het idee van Chris zeker niet duur, zo niet kosteloos.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *