Slecht nieuws voor Naomi

Slecht nieuws voor Naomi

Laura heeft een brief met een mindere mededeling en neemt Naomi apart. Ze gaan naar buiten en al snel wordt het slechte nieuws bekend.

Naomi begint te lezen en komt erachter dat haar turn coach overleden is. Ze was al ernstig ziek en had uitgezaaide kanker. Ik geloof het gewoon niet zegt Naomi verontwaardigd. Laura zegt dat het heel onwerkelijk is als je in Utopia zit. Maar het is wel prettig dat je op de hoogte gebracht wordt. Wij zijn er ook voor je! Gio komt ook bij zijn “vriendin” en troost haar uiteraard, Naomi is zichtbaar aangedaan. Laura zou graag iets voor Naomi willen doen, ze weet alleen niet wat. Naomi geeft aan heel graag naar huis te willen. En Laura stelt haar gerust, je mag binnenkort ook naar huis. Voor de begravenis, het is alleen nog niet bekend wanneer… Gio voegt daaraan toe als we Gaby mogen geloven is ze in een hele mooie wereld aldus. En ze heeft geen pijn meer vult Naomi aan, ze heeft gewoon door getraint ondanks dat. We wensen Naomi veel sterkte toe met dit verlies!

 


 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 45    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *