Commentaar over Gaby

Commentaar over Gaby

Vanmorgen hebben Colinda, Laura, LauraB en Nicole een gesprek over de nieuwe bewoners. Er zit maar weinig pit en initiatief in sommige bewoners zo vinden de dames. Ook worden er nog wat meer dingen besproken zoals het geloof van Gaby en de uitspraken die ze gisteren deed over seksuele geaardheid.

Laura vond het niet bepaald leuk wat Gaby allemaal te vertellen had over seksuele geaardheid en voelde zich dan ook erg aangesproken. Ook Colinda geeft aan helemaal klaar te zijn met de gelovige. Ik word kotsmisselijk van dat kind! Het enigste waar ze over praat is dat ze mag ook wel eens over iets anders praten. Ook de andere dames vinden het maar apart en Nicole noemt Gaby zelfs gebrainwasht. Het is ook best wel zielig, ze onderdrukt zichzelf terwijl God liefde verkondigd en waarom kan dat dan niet met een vrouw? Laura zelf vind het wel prima wat ze doet maar het is niet haar ding. En ook LauraB sluit zich erbij aan, zolang je maar een ander niet veroordeeld. Nicole vind het allemaal maar Amerikaanse onzin. En is verbaas dat de andere kerkgangers zich meer open stelde dan dat Gaby doet. De dames hebben veel commentaar over de gelovige Gaby, maar zullen ze haar daar ook mee confronteren?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *