De Utopia academie van 29 januari

De Utopia academie van 29 januari

Gisteren vond de Utopia academie plaats en hebben wij totaal gemist! Uiteraard willen we jullie nog even terug nemen naar gisteren avond. Deze versie van Utopia academie is georganiseerd door LauraB. Het thema wat besproken werd was de verhouding tussen mens en dier.

Erno Eskens en Floris van den Berg kwamen langs als spreek gasten om de verschillende verhoudingen door te spreken. Uiteraard ontstaat er een discussie die in onderstaande filmpjes terug te kijken is. Niet iedereen kan zich bijvoorbeeld aansluiten bij veganisme. De meeste bewoners houden wel van vlees… LauraB is blij hoe de academie verlopen is en was blij dat Erno en Floris langs zijn geweest. Ze waardeert de mening van beide heren enorm. Hierdoor gaan verschillende mensen ook nadenken over dit onderwerp… Kortom het was een geslaagde avond te noemen! Bekijk de gehele avond hieronder nog eens terug.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 12:47

    Wat brengt dit voor geld op volgens mij verdienen ze hier niks mee ik vraag me af waar hun nu hun geld mee verdienen ze hebben heel wat gebout maar komen die kosten eruit de sport zaal zitten ze alleen zelf in te sporten en plannetjes voor te berijden de vide wordt gebruikt gemaakt om te rommelen wordt het toch binnen kort een dvd uitgebracht
    En over de tatoo van Laura ik dacht dat Maritin toen zei ze kunnen nog niet tatoeeren daar zijn ze nog niet aan toe en nu met die vrouw zegt van wel en nu gaat Joeye er een bij Tomas Berghe zetten wil hij nu er een zetten bij een amateur zal zij oude tatoo man niet blij mee zijn of hij moet hem veranderen
    Ik hoop echt dat ze dat goed gaan doen maar ik zal het niet doen en aan een echte tatoo shop overlaten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *