Gio en Naomi hebben samen geslapen

Gio en Naomi hebben samen geslapen

Goede morgen! Utopia ontwaakt langzaam en ook Naomi en Gio hebben gezellig samen geslapen. De twee lijken het helemaal met elkaar kunnen vinden en trekken steeds meer naar elkaar toe. Wanneer kunnen we ze een officieel stel noemen? Joey en LauraB zijn ook al op de romantische tour geweest, ze hebben een sneeuwwandeling gemaakt met af en toe een sneeuwballen gevecht. Ook geeft de sneeuw een mooi plaatje op het Utopia terrein zoals in onderstaande foto’s en filmpje wel te zien is. Hoe lang zal de sneeuw blijven liggen? En wat gaat de rest van de dag ons brengen?

Utopia loods in de sneeuw

Utopia loods in de sneeuw

Joey en Laura in de sneeuw

Romantische wandeling in de sneeuw

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 40    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Willy at 17:06

  Wat irriteer ik mij toch aan naomi, wat is e lui zeg, verschrikkelijk, hobbelt een hele dag achter gio aan, doet werkelijk niets, ze laat alles aan anderen over, net zegt ze tegen gio, ik verveel me, terwijl gaby waar ze langs loopt druk staat te verven,, maar ja ze weet waarschijnlijk niet wat een kwast is, ik zou zeggen ERUIT DE 24e februari!!!!!!
  Of eerder nog!!!!!! Hoop dat de ouders haal gaan halen,

 2. toke at 13:05

  Romantische sneeuwwandeling. Moet je die h.ork zien lopen, zij bungelt altijd maar aan z’n arm. Wat is die LaubaB d.o.m om te denken dat Joey iets om haar geeft.

 3. Toet at 12:57

  Wat dacht je dan .Ze heeft niet voor niets die andere er uit gestemd.Zo gezegd met een lieve glimlach die knul afpakken.Hou ze in de gaten.

  • Jeannet at 21:56

   Precies Toet, ze is een slang. Ze is nog wel jong, maar schijnt daarin toch al bedorven te zijn.
   Ze gaf ook al aan (ik dacht zelfs voordat ze in Utopia kwam (selectieronde’s) dat ze Gio wel zag zitten….. dus ze heeft echt jacht op hem gemaakt. Bah! Jammer dat Gio zo dom is dat hij daarin trapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *