Huub van Ballegooy geeft informatie door

Huub van Ballegooy geeft informatie door

In Utopia ben je afgesloten van de buitenwereld, de bewoners komen door de krant en bezoekers erachter wat zich allemaal in de buitenwereld afspeelt. Maar ook hoe er over hun gedacht wordt. Echter bekend Bjorn gisteren dat hij ook informatie doorgegeven krijgt door Huub van Ballegooy via de ZK (zenderkamer). Huub van Ballegooy is bekend van het programma de gouden kooi en is momenteel eindredacteur van het programma Utopia. Bijzonder, we wilde het gewoon even gedeeld hebben met je…

Er werd gisteren nog laat gekletst tijdens het jubileum van Laura. Bjorn en Laura zijn ook aan het kletsen, ze hebben het onder andere over de tatoeage die Laura grotendeels zelf gezet heeft. En Bjorn geeft haar wat complimentjes. Oh dat mag ik niet te veel doen voegt hij er aan toe want anders lijkt het alsof ik aan het flirten  ben. Laura lacht en Bjorn vertelt verder. Ik zei gisteren tegen Naomi wij moeten even wat meer knuffelen. Ze denken dat ik Lau aan het versieren ben. Toen zei ze ja ja dan moeten we maar wat meer knuffelen. Het lijkt altijd allemaal zo antwoordt Laura en Bjorn zegt dat hij het ook al in de ZK (zenderkamer) van Huub hoorde. Laura kijkt vervolgens achterom in de camera en al snel gaat het gesprek weer ergens anders over… Oordeel zelf in onderstaand filmpje, vanaf 06:05 min.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 63    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Jeannet at 19:40

    Zou Gio nog een gevoel van eigenwaarde hebben? Denk het niet, anders gedraag je je zo niet. Bah bah. Trouwens zijn Engels is knudde en zéér simpel.

    Het filmfragment vind ik niets zeggend, wat moet ik hieruit concluderen ….?

  2. Ronald at 10:15

    Hoe dom kun je zijn als je nu in een programma stapt dat aan alle kanten gemanipuleerd wordt! Je kan zien dat de regie in handen is van die Huub, het is niets anders dan het programma waar hij in zat.
    Wat dat alles betreft heeft het niets meer met enig UTOPIA te maken, het niveau is in ieder geval in mijn ogen gezakt naar 0.0 en ben dan ook blij dat ik gestopt ben vanaf 1 januari ook met het TV programma, kan er niets van leren nu de intelligente mensen er uit zijn, ik zou zeggen Huub en Talpa neem maar een ander in de maling ik lees alleen nog wat berichtjes zoals hier, meer dan genoeg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *