Gio weer terug in Utopia

Gio weer terug in Utopia

Gio verliet vanmorgen Utopia omdat hij zijn tentamen moest maken. Hij zal met toestemming nog enkele malen het Utopia terrein af mogen met als uiteindelijke doel om zijn propedeuse te halen. Gio vertelt aan Mark en Nicole hoe het allemaal verliep.

Terwijl Mark het dak van de gym aan het maken is vertelt Gio dat hij aan het einde van de maand de uitslag van alle tentamens zal horen. Volgende week dus denk ik. Dan loopt Gio verder en komt Nicole tegen. Het was lastig maar ik denk dat ik het wel goed heb gedaan. Top man zegt Nicole. En Nicole begint gelijk over iets anders, de stekker van de koelkast is eruit getrokken en vraagt of hij dat gedaan heeft. Nee antwoordt Gio, ik heb alleen de boiler eruit getrokken. Ja zegt Nicole want nu is de stekker eruit getrokken en ligt al het vlees te verrotten. Gio zal er even naar gaan kijken. Ook in de loods wordt hij hartelijk ontvangen door zijn medebewoners en er wordt gelijk gevraagd hoe het was. Gio antwoordt dat het sick was, moeilijk was maar hij denkt wel het behaald te hebben. Ik zat in een apart hok, het was wel effe stressje hoor. Hij is eigenlijk overal een beetje doorheen geloodst. Gio krijgt ook nog even te horen dat hij alleen moet slapen. Hij moet goed kunnen leren, ook moet hij gewoon vlees eten dat is goed voor hem aldus Laura. Morgen zal hij weer een tentamen Engels hebben. Zal Gio dit tentamen behaald hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *