LauraB en Ivan zijn geen vrienden meer

LauraB en Ivan zijn geen vrienden meer

LauraB gaat het gesprek aan met Ivan, de laatste tijd kunnen ze het niet goed met elkaar vinden. Al snel krijgt LauraB te horen hoe Ivan precies over haar denkt.

Ivan zegt tegen LauraB dat hij geen vertrouwen meer heeft om iets tegen haar te zeggen. Dus bij deze ben je voor mij een tweede Charlotte of een Isa. En je weet hoe ik daarmee ben omgegaan. Zakelijk alles prima maar privé… LauraB reageert verbaasd en vraagt of hij niet vergeten is dat ze al een half jaar goede vrienden zijn. Ja zegt Ivan, want op het moment dat ik je nodig had was je er niet. En dat is wanneer een vriend een vriend is. Dat is niet waar Ivan antwoordt LauraB. Voor mij wel gaat Ivan verder dus ik vind het allemaal prima. LauraB vraagt of haar mening en gevoelens dan helemaal niks uit maken. Nee antwoordt Ivan en LauraB concludeert dat Ivan dus enkel kijkt naar wat er gebeurd is. En daar baseer jij het op dat we geen vrienden zijn. Ivan zegt dat hij van de feiten uitgaat en wat de praktijk heeft laten zien. Daar heb ik altijd mijn conclusies en mening op gebaseerd. Dat weet je donders goed en bij deze is het ook niet anders. Het is heel duidelijk Ivan antwoordt LauraB, dan rot je ook serieus maar een eind op! Ik ben helemaal klaar met jou, achterlijk gedoe! Ja zegt Ivan, schijnheilige vriend. Ivan gaat vervolgens weer verder met het geen wat hij aan het doen was en LauraB gaat verslag uitbrengen aan Joey. En later bespreekt ze het ook nog even met Nicole en Laura zoals in onderstaand filmpje terug te zien is. Het is wel duidelijk dat het voor LauraB nu ook helemaal klaar is, ze kan er niet tegen hoe het verlopen is. Einde vriendschap?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. lena at 13:55

  Laura is inderdaad nooit een echte vriendin geweest. Hoe de wind waait, waait mijn rokje. Ze is schijnheilig. Op alle vlakken heeft ze het nooit voor hem opgenomen of gesteund. Het enige wat ze doet is roddelen. Ook over ivan. En dat doe je niet als Vriend zijnde. En tuurlijk is ivan wel eens aggressief. Maar hij is wel recht voor zijn raap. Dat kun je over die laura niet zeggen.

 2. Jeannet at 22:42

  Mij is ontgaan, op welk punt Ivan vindt dat LauraB hem in de steek heeft gelaten.

  (kan iemand van de personen die hier reageren, dit voor mij toelichten ? ).

  Daar ik deze wetenschap niet heb, kan ik niet beoordelen of Ivan gelijk heeft.

 3. Manon at 17:06

  Ik keur ivan zijn gedrag niet altijd goed, maar hij gelijk! Zowel Laura als Laura b zijn geen echte vrienden! Ja als het uitkomt, anders ook niet! Voeren niets uit, zitten of te roken of te roddelen! Heb toch steeds meer het gevoel dat het niet charlotte was die Laura beïnvloedde maar dat het andersom gebeurde!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *