Naomi zat niet lekker in haar vel

Naomi zat niet lekker in haar vel

Gisteren avond zat Naomi niet lekker in haar vel. Ze zat er even doorheen Gio besloot het gesprek met haar aan te gaan.

Nou vertel zegt Gio, tegen mij kun je alles vertellen. Ik zal nooit een matennaaier zijn. Nee antwoordt Naomi, ik weet niet. Het zijn gemaakte mensen, beetje grote bek ook. Wie vraagt Gio, dan sla ik hem op zijn bek. Nee antwoord Naomi en Gio vraagt of hij iets voor haar kan betekenen. Nee antwoord Naomi nogmaals, laat maar. Ik begin het een beetje te begrijpen hoe het hier werkt, dat is het probleem. Ik vind het vervelend, ik durf ook niet op mijn bed te gaan liggen als ik moe of pijn heb. Dan denk ik gelijk dat mensen dat zien en denken van ohh… Maar heb je het over mensen hier in de loods vraagt Gio door. Naomi antwoord niks maar Gio zegt oke. En Naomi gaat verder, of ik zie dat zelf. Daar ben ik ook wel tegenaan gelopen zegt Gio, het is ook je vrijheid. Je wordt beperkt in sommige dingen. Maar daar moet je ook gewoon realistisch in zijn en als je ergens mee zit moet je dat gewoon zeggen. Het hoeft niet naar de des betreffende persoon maar kan ook iemand anders zijn. Ach ja zegt Naomi, thuis ziet niemand dat maar hier heb je heel de tijd mensen om je heen. En dat is heel raar, je kunt niet even alleen zijn. Of ongestoord effe gaan liggen dat mensen gaan zien dat ze lui zou zijn. Gio antwoordt dat iedereen wel een oordeel heeft over je. Maar had je dat niet verwacht dat dat zou gebeuren toen je hier heen ging. Jawel zegt Naomi maar niet dat het zo ging storen. Ook heeft Naomi last van chagrijnige mensen en de ruzies zijn snel opgelost. Volgens Gio zit je ook continu op elkaars lip en confrontaties moeten wel goed komen want anders ga je jezelf irriteren aan dingen. Dat moet je niet willen. Nee zegt Naomi maar daar ben ik heel slecht in. Een voordeel moedigt Gio haar aan, dit is een andere setting. Maar ik begrijp je, vroeg of laat loopt iedereen er tegenaan. Je kunt of in de put gaan zitten of je kunt voor jezelf iets sicks uit halen. Gio probeert Naomi nog een beetje op te peppen, zal Naomi zich vandaag beter gaan voelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Toet at 13:13

  ik begrijp niet goed wat zij daar doet.Stuur dat kind naar huis .Die maar loopt te bidden ook.Jakkes je kijkt naar een kinder progamma.Man bijt hond is niets meer en nu utopia ook al.

 2. anneke at 11:49

  Ze wil aandacht van Giorgio nu heeft ze dat als het daar maar blijft
  Ze had het kunnen weten dat ze daar voor aangeken wordt zowel van de Nederlandse kijkers als de Utopianen ik zal het ook niet leuk vinden omdat ze bijna elke keer als ze pijn heeft even gaat liggen maar volgens mij als ze beter in de groep wil zijn moet ze af en toe er over heen zetten maar zag ik haar van de week niet aan de alcohol ze heeft toch medicijnen.
  Er zal wel commentaar op komen maar ik ben zelf ook ziek en vind het ook niet leuk als ik soms iets niet kan dat een ander het voor me moet doen ik wil ook iemand niet tot last zijn

  • Manon at 13:34

   Heb je enig idee wat ze precies heeft? Zo ja, kun je je misschien indenken dat ze zich daar niet over heen kan zetten en die rust moet pakken voor haar lichaam! Oordelen is toch zo makkelijk!! En volgens mij is gio degene die iedere keer haar opzoekt en niet andersom!!

   • anneke at 05:21

    Net wat ik zeg ik zal wel commentaar krijgen
    Maar net wat ik schreef ik ben ook ziek al heel wat jaren maar ik wil niemand tot last zijn ik zal daar ook niet zijn omdat ik weet dat ik daar niks kan doen dus heb geen nut om daar dan in te gaan en omdat ze weet dat ze met haar ziekte ook veel moet rusten heb ze daar de inwooners mee kan het een leuke meid zijn maar naar verloop van tijd gaat ze dat zelf wel merken

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *