Patrick moet niet doorslaan in enthousiasme

Patrick moet niet doorslaan in enthousiasme

Patrick is heel erg blij met zijn nieuwe zaag en heeft ook vele plannen. Echter moet Patrick volgens Mark en Joey oppassen dat hij niet doorslaat in zijn enthousiasme.

We moeten het wel even goed in de gaten houden zegt Mark tegen Joey. Want Patrick is bezig met het huisje en er komen steeds meer en meer kosten bij. Ook weten de heren niet waar Patrick allemaal mee bezig is. De communicatie zal dus beter moeten om misverstanden te voorkomen. Joey oppert dat Mark met Patrick in gesprek moet gaan en nogmaals te benadrukken dat hij verantwoordelijk is voor de ruwbouw van het huis. De afwerking kan later ook gedaan worden. Voor nu is het het belangrijkste dat het huis zo snel mogelijk af komt. Dan kan de nieuwe indeling ook ingevoerd worden. En is er bijvoorbeeld wel een goede plek voor de B&B.

Mark gaat dan ook gelijk in gesprek met Patrick. Patrick vertelt precies hoe het ervoor staat. Hij wacht ook nog op krachtstroom die aangelegd moet worden en dan kan hij verder gaan knallen. In de tussentijd probeert hij zoveel mogelijk voor te bereiden. Mark lijkt te vrede te zijn met het antwoordt van Patrick en gaat verder met de boekhouding. Wat denken jullie zal Patrick doorslaan in zijn enthousiasme?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *