Colinda & Gaby over bovennatuurlijke krachten

Colinda & Gaby over bovennatuurlijke krachten

Wat is het toch een rustige zondag in Utopia! Er gebeurd niet extreem veel. Gaby en Colinda hebben een gesprek op de slaapkamer. Je kunt al raden waar het over gaat. Ze geloven allebei ook in bovennatuurlijke krachten en de twee bespreken het dan ook uitgebreid.

Gaby is vooral benieuwd hoe Colinda de readings doet. Ze heeft verschillende verhalen van de bewoners gehoord en ook van Patrick. Volgens hem zouden mensen lachend naar buiten komen als ze bij haar geweest zijn. Colinda legt uit dat het bij liefde begint, ze neemt mensen zoals ze zijn. Meestal krijgt ze signalen binnen via emoties en gevoelens. Vervolgens vraagt ze de geboortedatum wat dat is uniek zeker in combinatie met de naam. Zo ontstaat de vorming. Gaby is ook wel benieuwd of Colinda dode mensen kan zien. Colinda antwoordt dat ze meestal de laatste momenten van de dode zien en kan voelen. Ze mag de menen zien op hun mooiste moment van hun leven. Ook heeft ze verschillende dimensies meegemaakt. Ik ben van alles geweest. Een Eskimo, in de renaissance, in 1400, ik ben vrouw geweest, ik ben een man geweest. Ik heb een leven gehad waarin ik meerdere kinderen heb verloren. Colinda ziet de engelen als zilverachtige energie en heeft ze altijd wel om zich heen. Ik zie de energie van mensen en vergelijk die met de hitte van de weg die je soms kan zien. Gaby luistert er erg aandachtig naar maar of ze er ook echt in geloofd? Ze heeft zelf wel eens iemand mee gemaakt die met doden kon praten. Echter word diegene uitgedreven om de demonen te verdrijven… De twee zijn in ieder geval geïnteresseerd in elkaar en lijken elkaars krachten te accepteren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Sandra van der Linden at 21:51

  Ik vind gaby een leuke meid verder maar ze legt teveel haar nadruk op haar geloof. Dat is ongepast. Ik zeg :meid relatieveer en pas je aan aan de groep. Dan gaat het een stuk beter dan hoe je jezelf profileert. De meest kijkers willen je eruit hebben doordat je zo dramt. Pas je aan en het komt goed.

 2. anneke at 16:00

  Jullie kunnen wel lekker kletsen maar dat kan ook tijdens een stommeltje draaien was op vouwen schoonmaaken en zo zijn er meer mensen die even kunnen helpen ik zie Ivan vaak gewicht heffen maar dat hoef je niet de hele dag ooooo nee Ivan doet geen huishouding daar heeft hij zijn personeel voor en de andere zijn ook luilakken ze missen Vanessa

 3. Jan at 15:36

  Dan hoop ik dat Gaby ook zal accepteren dat ze zelf moet ophouden met het proberen te overtuigen dat er in utopia veel moet veranderen op de zondag omdat het haar rustdag is.
  Voorlopig mag ze van mij snel vertrekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *