Laura wordt moe van het huishouden

Laura wordt moe van het huishouden

Nu Vanessa er niet meer is is er toch wel een gemis in Utopia. Het huishouden is ook stukke afgenomen en daar wordt Laura een beetje moe van. Ze besluit het gesprek met Colinda aan te gaan.

Laura geeft aan dat ze het zat is dat het huishouden nu een beetje op Colinda en haar aan komt. Colinda antwoordt dat eigenlijk ook wel vervelend te vinden. En wil ook niet in de rol die Vanessa had vallen. Volgens haar begint het al in de morgen. Overal staan bekers en borden die opgeruimd moeten worden. De daders kan ze ook wel aanwijzen, volgens haar zijn dat de mannelijke bewoners. Wij zijn verdomme de enige die het doen antwoordt Laura kwaad. Wel willen ze laten zien dat het zonder Vanessa ook moet lukken in Utopia. Echter pakt niemand iets op. Colinda voegt daaraan toe dat ze het vanavond in het centraal ter sprake wil brengen. Laura is daar erg blij mee, ze hoopt koppen met spijkers te laan en er zal een schoonmaakrooster moeten komen. Maar wie moet dat gaan controleren vraagt Colinda zich af. Laura antwoordt dat wel te willen doen. De mannen moeten ook gewoon meer mee helpen, ook al werken die heel de dag buiten. Wij helpen buiten ook wel eens mee. En als iemand niet mee wil helpen gaat de smerige was weer zo op bed en wordt er niets gewassen. Ook voegt Laura er boos aan toe dat als iemand niet mee wil werken stemmen zal krijgen…. Zullen Colinda en Laura verandering in het huishouden kunnen brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. lena at 20:35

  Stelletje viespeuken zijjn het. Als ze thuis zouden zijn zou toch ook iemand moeten opruimen. Of leven ze dan ook als beesten. En dat meisje met een spierziekte kan wel degelijk bijdragen. Dansen en sporten doet ze ook. Maar goed.

 2. Willy at 16:57

  Dat vind ik ook,iedereem moet gewoon mee doen, er is genoeg te doen wat iedereen kan ,opruimen , wassen vloer doen enz, en anders maar geen geld, ik zie naomi heeeeeeel weinig doen, je kan zeggen wat je wilt over patrick en wilco, ze werken wel heel hard !!!!!!!

 3. anneke at 15:46

  Ik begrijp het niet er zijn zoveel mensen in UTOPIA waarom maken ze geen schema en wie niets doet word ook niets voor gedaan , de mannen kunnen ook best het huishouden doen en er zijn zoveel jonge meiden die meer kunnen doen dan de hele dag bidden of op de bank leggen en niet voor geld gewoon doen wat je moet doen niet beloond worden en als er niemand iets doet zoeken ze het zelf maar uit.
  Ook al heeft dat ene meisje een spierziekte en kan niet zoveel doen had ze er niet in moeten gaan je kom er niet in om niets te doen je zal mee moeten werken.
  Ik zal hier wel commentaar op krijgen maar ben zelf ook gronich ziek en volledig afgekeurd en ben blij dat ik mijn dag door kom.
  Als ze niet mee willen werken meide doen dat dan samen

  • Jeannet at 23:26

   Precies Anneke, daar heb je helemaal gelijk in. Het is mij ontgaan wie van de bewoners een spierziekte heeft, (ik heb door privé drukte niet alle berichten gelezen), maar de persoon met die spierziekte had dan ook inderdaad niet als inwoonster naar Utopia moeten komen!

   Dus geen pardon voor dat personage: mee helpen (zeker als ze sport en danst, zoals ik lees in de reactie van Lena). Schoonmaak en werkschema’s zijn er al in Vanessa’s tijd gemaakt, zelfs met een geldelijke beloning. Voor de inwoners geldt echt het gezegde voor de volle 100% (de meesten dus): liever lui dan moe.

   De aanpak die Laura wil gaan doen, juich ik toe. Ik hoop dat ze dat plan doorzet: niet meehelpen, rommel op de tafels achterlaten: okay, jou wasgoed wordt niet gedaan en vuil terug op je bed!

   Goed zo Laura! Prima plan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *