Bezoek voor mogelijke Utopia thee

Bezoek voor mogelijke Utopia thee

Er is bezoek voor Nicole LauraB en Chris. Ze willen namelijk een theehuisje maken in Utopia en daarom is er een mevrouw om de bewoners een handje op weg te helpen.

De mevrouw wordt hartelijk ontvangen en het gezelschap gaat in de keuken zitten. Daar begint LauraB te vertellen wat de bedoeling is. Wij hebben een droom en dat we een soort theehuisje gaan bouwen om daar lekkere thee te verkopen. Niet alleen om thee te verkopen omdat het lekker is maar ook om mensen te kunnen helpen als ze bijvoorbeeld last van verkoudheid hebben. We gaan uit van de kracht van de natuur. Uiteraard wordt er verschillende thee geproefd. De bewoners zijn weer een stuk wijzer geworden!

Later vertelt Chris hoe de bespreking verlopen is. Hij vertelt aan Mark en Wilco dat ze bezoek hadden van iemand die veel van  thee weet. Aan thee zit geen merk vast, thee is gewoon thee. Straks hebben we dus onze eigen Utopia thee! Je kunt er dan een stickertje op zetten. Echter moet er eerst een smaakje gekozen worden want het bedrijf heeft duizenden soorten thee en spulletjes die verkocht kunnen gaan worden. Chris zou dus graag Utopia thee willen verkopen, ook via de webshop. Ook zou er iemand tijdens een akkerdemie uitleg kunnen geven over de goede werkingen van bepaalde thee soorten. Als dat echt zou aanslaan bij de mensen kan er zo makkelijk geld verdient worden! Uiteraard houden we de ontwikkelingen in de gaten!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *