Thomas Berge komt naar Utopia

Thomas Berge komt naar Utopia

Mark en Joey zitten in de keuken, de twee bespreken van alles. Zo vertelt Joey dat hij Thomas Berge heeft uitgenodigd voor een live in de loods concert.

Joey vertelt dat hij gevraagd heeft aan Gaby of ze wilde zingen. Ze vond het wel spannend maar wilde het wel doen. Ze zal gospel gaan zingen. En er zal ook nog gezellige muziek komen voor de sfeer. Ja ik hoorde je er gisteren al over praten antwoordt Mark, het zou wel leuk zijn. Desnoods neemt ze zangles. Ja laten we het gewoon proberen en het programma is dan ook nog langer. Thomas Berge zal een half uurtje – drie kwartier optreden en met de zang kunsten van Gaby kun je een redelijk lang concert neer zetten. Gaby zal put the oil in the lamp en oh happy day zingen. Zo krijg je er niet meer sfeer in. Geloof me dat het werkt, dat kan niet anders! Thomas Berge zal dus binnenkort een live in de loods concert gaan verzorgen! Daarna gaan de heren verder voor de frietkraam. Deze moet natuurlijk wel aan de wettelijke eisen voldoen zoals bijvoorbeeld blusmiddelen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 18:45

    Wie krijgt het geld gaat dat naar de b.v. en mogen dan de gene die het geld voor hun zelf hebben gehouden daar ook mag van leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *