Colinda wil leren piercings zetten

Colinda wil leren piercings zetten

Vandaag was Martin in Utopia om Joey en Laura weer wat te leren over tatoeëren. Colinda wil graag een carrière switch maken en besluit nog even snel met hem in gesprek te gaan.

Colinda zegt tegen Martin dat ze al een beetje gekeken heeft naar de anatomie en zo. En filmpjes erover waren er niet. Nee die zijn er ook niet veel antwoordt Martin. Maar als we moeten gaan oefenen moet ik natuurlijk wel materiaal in gaan kopen merkt Colinda op. Ja antwoordt Martin maar daar kan ik je wel bij helpen. Dat is geen probleem maar je moet eerst zorgen dat de ruimte klaar is en gekeurd kan worden, dat is het belangrijkste. De twee staan in het tattoo hok en Colinda is benieuwd of die ruimte ook geschikt is om te piercings te zetten. Dat zou kunnen antwoordt Martin of je eigen…. je blokhut. Ja die komt daar he antwoordt Colinda. Ik heb al een hele saloninrichting op service basis kunnen krijgen. De massagestoel, loep en tafel hot stone apparaat en alles rop en eraan. Perfect zegt Martin, die massage stoel kun je ook gewoon gebruiken als piercing stoel dat is geen probleem. Op het moment dat de ruimte gekeurd gaat worden zullen we alles gaan doornemen. En als die keuring is geweest zorgen we voor wat proefpersonen. Ja antwoordt Colinda, ik heb hierbinnen al 2 – 3 personen kunnen regelen. Het huisje zal half februari klaar zijn. En Martin zegt dat je dan eind februari de keuring kunt laten doen. Ik ga eraan werken antwoordt Colinda. Het lijkt erop dat Colinda dus een soort van carrière switch gaat maken. Zal ze de piercing koningin van Utopia worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke g at 12:00

    Mag dit zomaar je moet toch diplomaas voor hebben daar voor dat is het zelfde als die tatoos die moeten ook eerst leren tekenen en die hebben hun diplomaas of hoe dat ook heet bij hun als je kijkt naar die programmaas op tv dan doen hun er ook geen 4 maanden over toch wel veel langer Wat ik niet begrijp is waarom dit niet tegen gehouden kan worden door een stelletje amateurs dit mogen doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *