Mark en Wilco over Patrick

Mark en Wilco over Patrick

De frietkraam is in bedrijf al moeten er nog wel wat kleine dingetjes gebeuren. Eerst was er wat rook omdat de ventilatie nog niet zo goed is maar uiteindelijk kwamen er goede frietjes uit!  In de friettent raken Wilco en Mark met elkaar in gesprek. Al snel gaat het over mede bewoner Patrick…

Volgens Mark is Patrick verziekt, nu gaat het goed maar dadelijk heeft hij weer een terugval.  Hierdoor worden al zijn plannen niet tot nauwelijks afgerond. Ook denken de heren dat Patrick nooit het schuurtje dat hij aan het bouwen is op tijd af komt. Hij heeft namelijk gezegd dat het in februari al af zou zijn. Maar Mark schat in dat Patrick nu wel doorzet, hij heeft nu Colinda. En moet er immers voor zorgen dat “haar” huisje af komt, zodat Colinda er readings en wellicht een wellnes kan maken. Wilco is ook wel erg benieuwd hoe alles betaald gaat worden en nog belangrijker wat gaat het de BV kosten? Ook is de manier waarop het huisje gebouwd wordt niet goed volgens de bouwer. Op deze manier krijgt hij nooit een goed geïsoleerd huisje. Ook de machine die hij gekocht heeft en in het huis komt te staan zal waarschijnlijk te veel zijn qua belasting. Dat houdt het huisje nooit vol… Ook voegt Wilco er nog aan toe dat alles wat Patrick zegt hij er naar luistert maar verder ook niets. Hij doet alles zo demonstratief, hoe hij eet, hoe hij schrijft… ik irriteer me overal aan! Zal het nog goed komen met het huisje van Patrick? En wanneer zal Patrick weer instorten?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ruud at 17:38

  DERUIT met Mark en Wilco ze hebben de kerstman over het hek gegooid en nu klagen over Patrick allebei zijn het rotzakken en erg irritant .

 2. ah at 16:40

  Je moet Patrick gewoon helpen. Wegsturen is simpel maar het helpt hem niet. In iemand zijn ziel kijken is niet makkelijk maar wel het beste, en vandaaruit moet je zo’n persoon helpen en begeleiden. En als laatst niemand is perfect.

  • Druif at 11:37

   Mark is net zo’n eikel als Wilco en word helemaal geïntimideerd door hem .stuur deze twee er maar heel snel uit! Wilco heeft een veel te grote mond en wil alles naar zijn hand zetten en Mark is een meeloper zonder eigen mening.kunnen wel een koppeltje vormen! In plaats dat je iemand stimuleerd iemand afbranden is makkelijk , als patric in de goeie mode staat kan je best redelijk met hem praten( wel jammer dat hij daar niet altijd in staat ,net een mens)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *