Bewoners lezen over tragedie in Parijs

Bewoners lezen over tragedie in Parijs

Alles wat er in de buitenwereld gebeurd zien de bewoners enkel in de krant. Zo ook de tragedie die in Parijs heeft plaatsgevonden. Een aanslag waarbij 12 mensen gedood werden. Zojuist hebben de bewoners het verschrikkelijke nieuws gelezen.

LauraB, Gio en Mark zitten vol ongeloof in de krant te lezen. Ze kunnen haast niet begrijpen wat er gisteren heeft plaats gevonden. Wat een zieke mensen heb je hier op de wereld he merkt Gio op. Het complete artikel wordt gelezen en er volgt een discussie. Colinda had de aanslag als deze lang geleden al aan zien komen merkt LauraB op. Ook Ivan mengt zich in het gepreek. Hij heeft er ook een duidelijke mening over. Ik snap het niet dan kom je in een ander land en verwacht je dat ze jouw geloof overnemen. Dan ben je gewoon barbaar, walgelijk! Als je het niet bevalt moet je maar gewoon weg gaan. De bewoners praten er nog lang over na, helaas hebben we hier nog geen filmpje over en hebben niet de hele discussie kunnen volgen. Mocht het lukken vullen we dit artikel nog verder aan met tekst of filmpje. Utopia tv show leeft mee met de slachtoffers en de nabestaanden.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 11 reacties op dit artikel
 1. Jeannet at 02:06

  inderdaad Gaby is te ver doorgedraaid in haar geloof!
  Respect voor Ivan, zijn uitspraken zijn wijs en hij stelt zich hierin goed op.

  Natuurlijk stoort dat kruis, mij ook, ik heb niets tegen het geloof, maar zoals die
  Gaby dat kruis in Utopia plaatste leek het wel een kerkhof!

 2. Druif at 11:55

  Iets voor patric, klein madurodammetje bouwen met alle symbolen van alle geloven bij elkaar .leuk extra item.op een platte wereldbol met een paar vredesduiven van drie d gemaakt. Die erboven vliegen. De opbrengst item van de opening op een utopiadag in de gouden pot .en statement en droom van velen uitgebeeld . De ideale wereld tussen al het groen van Chris . Leuk voor de mol

 3. den steuker at 17:34

  Wie zijn de barbaren ?Iemand die een kruis plaats of de aanslagplegers Dacht niet dit goed gekeurd te hebben,maar je leest wel erg selectief.Ben hier geboren en getogen ,dus weet niet waar ik heen zou moeten.
  Jammer dat je zo agressief reageert Lena.

 4. lena at 15:52

  Iedereen klaagt over dat kruis. En het zijn juist dat soort mensen die je het geloof opdringen. Ivan heeft goed gesproken. Barbaren zijn het. Ga gewoon terug waar je vandaan komt als dit je niet bevalt.

  • de steuker at 17:16

   Zal moeilijk zijn om terug te gaan Ben nl. in Nederland geboren een getogen.Heb nergens gezegd dat het kruis mij kan bekoren,maar de intolerantie blijft.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *