Jaloerse Patrick had een uitbarsting

Jaloerse Patrick had een uitbarsting

Gisteren heeft Colinda een reading gegeven aan Wilco. Patrick was daar niet zo boos om maar omdat hij geen aandacht meer kreeg van Colinda wel. Patrick had gisteren avond dus last van een jaloerse uitbarsting.

Wilco en een reading? Je zou denken raar, maar hij heeft aangegeven het erg interessant vinden om gesprekken aan te gaan met mensen die iets van bovenaf voelen. Zo heeft hij al met Ivan en Gaby gesproken over het geloof en vanavond vond hij het tijd om eens met Colinda te praten. En uiteraard een reading te volgen. Wilco staat er wel een beetje sceptisch tegenover de gave die Colinda zou hebben maar wil daarom graag zelf ervaren wat Colinda doet tijdens een reading. Wilco gaat met Colinda richting de slaapkamer om de reading te starten. Ik zou op een hele nuchtere manier eens een keer een reading van jou willen. Maar gewoon dat ik daar echt open in kan staan en dat ik me kan geven in die reading. Zo gezegd zo gedaan de twee gaan aan de slag de reading kan terug gekeken worden via onderstaand filmpje.

Wat later komt Patrick binnen, hij wilde Colinda iets vragen maar ziet al snel dat ze met Wilco zit. Blijkbaar was dat te veel voor Patrick hij loopt weg en smijt de deur dicht. Jaloerse Patrick gaat vervolgens verslag uitbrengen aan Gio. Hij is boos om het smerige voldane gezicht van Wilco. Uiteindelijk ontstaat er ruzie tussen jaloerse Patrick en Colinda. Colinda zegt tegen Patrick dat hij weer lekker overdadig verliefd is. Ja antwoordt Patrick ik wil dan toch zeggen dat ik me op bepaalde punten vandaag best wel geketst voelde. Ach schei uit zegt Colinda, elke keer met dat gekwetst voelen. Daar moet je echt mee stoppen hoor! Patrick antwoordt je gaat me niet vertellen waar ik mee moet stoppen. Ach daar gaan we weer zucht Colinda en gaat de kamer uit. Patrick roept haar na dat zij maar eens met een sorry moet komen. Daarna zien we Patrick zijn spullen pakken maar bedenkt zich 5 minuten later. Het lijkt weer over te zijn en zal zich niet afzonderen en maakt het later weer goed met Colinda… Is dit de nieuwe Patrick? Een die het maar van zich af laat glijden en niet meer diep ingaat op problemen?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Peet at 17:31

  Beste Utopia bewoners. Aub. Neem Patrick tegen zichzelf in bescherming. Andrea technisch. Nicolle en Laura B. Toppers! .en Respect voor Ivan.

 2. Willy at 11:03

  Ik snap colinda niet, iedere keer maar weer terug gaan naar patrick, zij moet ook hulp zoeken zo laat je je niet behandelen door iemand die zegt zoveel van je te houden, ze krijgt de smerigste dingen naar haar hoofd, Patrick ziet zijn ziekte beeld niet in, een ander krijgt altijd de schuld, dus tijd om hulp te zoeken en utopia uit !!!!!!!!!!

 3. Jan at 10:50

  Het programma begint steeds minder amusementswaarde te krijgen. Iedereen doet maar wat en bedenkt de meest bizarre dingen. We zitten er niet op te wachten dat iemand zijn hoofd in de wcpot steekt of een koeienoog opeet. Utopia is momenteel stuurloos en het niveau van de deelnemers holt achteruit, met name patrick is toe aan professionele hulp.

 4. Druif at 09:39

  Patric doet zijn best, hij liet zich niet opfokken.al was dat natuurlijk ook niet nodig.
  En colinda word vast op een vieze manier terug gepakt op haar Reading ,want Wilco is gewoon een vies gemeen en stiekem ventje.hij zet haar voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *