Wilco heeft de kerstman over het hek gegooid

Wilco heeft de kerstman over het hek gegooid

Wilco en LauraB zitten op de slaapkamer wat te kletsen. Wilco heeft een geheimpje en die vertelt hij aan LauraB. Het gaat over de kerstman die eerder geschonken is. De kerstman die eerder een paar klappen ontvangen heeft en er toen veel commotie ontstond met een boze mail door de gulle gever. Die kerstman is nu achter het hek gegooid zo vertelt Wilco. Wel vraagt hij  aan LauraB het geheim te houden…

Wilco vraagt aan LauraB of zij de kerstman niet mist. Heb je die over het hek gegooid dan vraagt Laurab verontwaardigd. Wilco knikt en LauraB zegt dat meen je niet echt waar? Maar die hebben we gekregen. Juist antwoordt Wilco, en niemand mist hem. Ik heb het samen met Mark gedaan op oudejaarsavond. Dat kan echt niet zegt LauraB die meneer was al boos over die kerstman. We hebben ook een eerlijk mailtje terug gehad gaat Wilco verder. Het was helemaal klaar en het was toch einde jaar en nu heeft ie een betere plek. Ik heb hier geen woorden voor zegt LauraB, waarom?! Je houdt wel je mond he zegt Wilco. Ja zegt LauraB maar ik vind het wel een lelijke streek. Iedereen gaat er nu vanuit dat deze opgeruimd is. Hij is toch ook opgeruimd antwoordt Wilco droog. Over het hek gooien is niet opruimen aldus LauraB. Nee zegt Wilco maar wel op een hele mooie plek. Daar wordt ie weer opgepakt en vertroeteld. Je hebt hem dus eigenlijk een nieuw leven gegeven merkt LauraB sarcastisch op. Juist antwoordt Wilco, zo moet je het zien en hij wordt nou niet meer gesloopt. We zijn gewoon beschermend geweest! Ook zegt Wilco dat hij even wilde oefenen met gooien. En grapt dat als ze Patrick over het hek zouden gooien het ’s avonds pas zouden merken. LauraB vindt dat Wilco dat niet kan zeggen maar kan er wel om lachen. Wat een figuur ben je ook!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Ruud at 17:36

  Ik denk gewoon dat ze het allebei niet willen vertellen dat Patrick uit ze bol gaat …ik vind gewoon dat ze het moeten vertellen in de groep……..Wilco der uit dat ventje wordt irritant .

 2. dorina at 07:16

  En laura b zit er ook nog om telachen. Ze had gewoon moeten zeggen.maak er melding van in het centraal. Sporen echt niet

 3. Denise at 01:55

  Wat een iritante man is die wilco.die wil alleen maar opvallen..mey ze rare aktie,s..als ik laur b was geweest,had ik hem er over hern gezet.
  .maarja zijn allebei wel apart..

 4. Ruud at 21:30

  Nu moet J. De Mol Wilco der uit schoppen dit kan gewoon niet ze hebben hem te leen gekregen voor de kerstdagen en andere feestdagen nu heeft hij deze over het hek gegooid der uit met die vent.

  • Jeannet at 22:08

   Dat ben ik voor de volle 100% met je eens Ruud. Wij weten het nu, dankzij de stream. De andere inwoners weten nog niets omdat LauraB van Wilco moet zwijgen.

   Die Wilco heeft totaal geen fatsoen, wat een naar gefrustreerd gozertje.
   Inderdaad smijt Wilco over de poort heen dan zijn wij die nare figuur definitief kwijt uit Utopia. Ik heb al de pest aan hem sinds zijn eerste stappen op het terrein!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *