Utopia fan mening van: Joke

Utopia fan mening van: Joke

Wij hebben een artikel gemaakt: Utopia mening van een fan daarin willen wij graag iedereen de mogelijkheid geven om zelf een eigen geschreven stuk in te sturen die wij dan zullen plaatsten in een artikel.

Vandaag plaatsen wij de mening van: Joke

Had gewoon moeten stoppen in 2015, er moet meer van de bewoners ZELF uitgaan ipv dat alles geregisseerd wordt. Je ziet precies op de streams wie de “hoofdrol” heeft van de week/dag. Ik betaal voor 4 streams maar zie op 2 streams altijd hetzelfde, de 360 graden doen het (bijna) nooit. Hierdoor lopen mensen ook weg, het programma is niet echt interessant meer. Er zitten op dit moment maar weinig personen in die meerwaarde hebben voor het programma en er alleen maar zitten als vervelende aanvulling. Er moet veel MINDER luxe komen en terug naar de basis zodat die mensen die hele dagen niets doen ook weer gaan werken. Nu wordt er geld als water uitgegeven en begrijp ik soms niet waar dat vandaan komt, zo staan ze flink in de min en zo hebben ze weer duizenden op de bank staan. Al die pesterijen en dat getreiter moet afgelopen zijn, daar moet een stokje voor worden gestoken. Ik ben nog nooit in Utopia geweest omdat ik het idee krijg dat ik een gevangenis binnenstap waarin altijd mijn pinpas mag meenemen en als een crimineel wordt behandeld Zo ga ik ook niet naar een gewone markt. Ik kan nog wel veel meer vertellen maar stop er nu mee omdat ik er geen tijd en energie meer in wil steken. De bewoners van 2014 waren geweldig en was het leuk om naar te kijken. Nu zitten er personen in die ik in mijn prive leven zo de deur uit zou sturen.

Wil jij ook graag jouw mening insturen, dat kan via onze contact pagina.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Maggie at 08:44

    Je hebt helemaal gelijk. Het is niet eens meer de moeite waard om er naar te kijken. Elke dag lees je bijna hetzelfde over Wilco en Patrick, nieuwe koppels en dan nu ook de grote attractie dat Gabriela heet. Wat een stukje toneelspel! Alsof zo iemand Utopia interessanter kan maken. Er komen nu echt alleen maar acteurs binnen. Bah kijk al lang niet meer. Ook de mailtjes over de ontwikkelingen in Utopia delete ik vrijwel meteen als ik weer uit de kop haal dat het weer over hetzelfde gaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *