Foto’s van Naomi zijn afgekeurd

Foto’s van Naomi zijn afgekeurd

Naomi is laatst druk bezig geweest met het maken van foto’s voor in de kalender. Echter lijkt de kwaliteit van deze foto’s toch wat minder…

Joey, Mark, Gaby en LauraB bekijken de foto’s die Naomi geschoten heeft voor de kalender. En ze zijn duidelijk niet te spreken over de geschoten foto’s. Dit is echt te bizar voor woorden. Dit is niet te doen! Moet je kijken, jij bent overbelicht, ik ben roze, Chris is overbelicht en Col d’r haar zit alle kanten op aldus Joey. LauraB is ook erg teleurgesteld en besluit met Naomi het gesprek aan te gaan. Deze foto’s zijn afgekeurd en kunnen dus niet gebruikt worden om in een kalender te plaatsen.

LauraB en Naomi staan in de keuken,  LauraB vindt dat er niemand echt flirazand op de foto staat. Naomi wil wat knippen en plakken en een andere achtergrond gebruiken en nogmaals foto’s schieten. LauraB vindt dat een beter plan, ik weet dat het in de verbouwing is en dat het lastig is. Maar zo kun je het niet afleveren. Of vindt jij dat van wel? Nee antwoordt Naomi maar het is gewoon irritant hoe mensen hier doen als een foto moet worden gemaakt. LauraB zegt het te snappen maar ja ze betalen er ook voor. Naomi snapt ook niet echt waarom het altijd leuk leuk leuk is als een fotograaf van buitenaf komt en als ik het doe dan ehh… LauraB onderbreekt haar en zegt misschien moet je dat eens gewoon zeggen meis. Volgens Naomi helpt dat niet want ze wordt toch niet serieus genomen. Ja zegt LauraB maar op deze manier werkt het ook niet want je bent zelf ook niet te spreken over je kalender. Je moet duidelijk maken aan heel de groep dat het iets voor de BV kan betekenen. Naomi antwoordt het is gevraagd of ik het wilde doen en dan krijg je dit, daar heb ik geen zin in. Nee zegt LauraB maar ik zou toch even heel duidelijk zijn en je mannetje staan. Ik zeg niet dat hij nu lelijk is maar het kan wel mooier. Zullen er morgen nieuwe foto’s geschoten worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 41    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. talleke at 09:05

    ja gek he naoma dat je niet serieus word genomen. je doet niets behalve de hele dag giechelen en achter gio aan huppelen. go home beter voor jou en beter voor mij hoef ik me niet meer aan jou te irriteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *