Utopia nieuwtjes van 18 januari

Utopia nieuwtjes van 18 januari

Ook vandaag is er weer van alles gebeurd in de wondere wereld die Utopia heet. Hieronder hebben we alles op een rijtje gezet van wat er vanavond gebeurt is. Zo ben je weer volledig op de hoogte!

 • Gio en Naomi hebben samen de koeien verzorgd.
 • Chris heeft ondanks het “geweldige weer” flink gewerkt.
 • Er wordt nog altijd flink aan de vide gebouwd, met name Wilco, Ivan en Joey richten zich daarop
 • Colinda laat de brief van Patrick aan Laura lezen. Reactie van Laura is onduidelijk door een lange streamlock. Als het beeld terug is lachen beide dames. Laura noemt het tot het zieke aan toe.  Maar ‘wat moet ik ermee vraagt Colinda. Negeren en het laten rusten lijkt de enige optie
 • Patrick irriteert zich overal aan en spreekt onder andere Bjorn aan. Hij heeft de voetbal goaltjes buiten laten staan en vraagt hoeveel ze kosten. Niet zoveel antwoordt Bjorn en Patrick benadrukt dat ze buiten staan te verroesten. Bjorn antwoordt dat hij ze straks binnen zal zetten. Daarna besluit Patrick zijn frustratie weg te fietsen op de treadmill
 • Gabriëlle heeft ondanks haar twijfels en mogelijke aanvraag van haar 24 uur, flink gesport onder leiding van Joey.

Uiteraard zullen we dit bericht nog aanvullen, mochten er grotere gebeurtenissen plaatsvinden doen we dit in een apart nieuwsbericht. Helemaal niets meer missen? Hou ons Twitter en Facebook account dan in de gaten!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
 1. Peet at 13:30

  Ja Juist Dorina. Maar eerst nog ff donderdag meemaken,. Ik verheug mezelf nu al op het moment dat hij van Col en Wil Op de hoogte raak. Dat wordt lachen. Hopen dat de GGZ standby staat. Wat een zielige Zieke man.

 2. dorina at 07:09

  Jaja nu missen ze een goede bouwer en dat was paul.en die mafkees van patrick heeft nu zowat met iedereen ruzie.kan niet bouwen. Ga lekker naar huis.als je een huis hebt.

 3. anna at 06:25

  Wat is die Colinda toch een gemeen wijf om Patrick belachelijk te maken en zijn brief te laten lezen ze is zg spiritueel aan me hoela dat soort geroddel en gedrag word in dat wereldje niet gedaan,als je genoeg van Patrick hebt zeg het dan gewoon….je hebt hem ook zelf aangemoedigd en nu speel je met gevoelens van iemand die toch al niet in orde is! Wat spiritueel Colinda jij bent niet oke!

 4. Dusss at 23:30

  Die patrick moet gewoon speelgoed ontwerpen. Dat zou ie best kunnen want creatief is hij wel, maar bouwen is niet voor hem weggelegd. Niet echt zn vakgebied. Paul was een echte bouwer waar je op aan kon, en een goede aannemer, patrick is een slechte wannabee. Paul zou je zo huisje kunnen toe vertrouwen. 14 debielen in het huis, maar de labiele valt er buiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *