Het einde van Gabriëlle in Utopia?

Het einde van Gabriëlle in Utopia?

Iedere bewoner in Utopia heeft wel eens last van heimwee, ook Gabrielle lijkt er na één week al helemaal mee klaar te zijn. Ze heeft vaak een gesprek met andere bewoners gehad met haar twijfels over haar verblijf in Utopia. Ook vanavond, echter gaat het een andere wending op en lijkt het er erg op dat Gabriëlle haar 24 uur binnenkort aan zal vragen…

Gabriëlle bespreekt dit met Gaby. Ze lijkt er helemaal doorheen te zitten en zit ook niet lekker in haar vel. Ik ga weg, ik ga gewoon weg. For real do zegt ze met een diepe zucht. Gabriëlle lijkt het dit keer wat serieuzer te menen dan dat ze eerst deed. Zou Gabriëlle haar plannen echt door zetten en haar 24 uur aanvragen? Inmiddels is ze samen met Joey aan het sporten. Haar doel om af te vallen blijft ze toch nog nastreven… Uiteraard houden we de ontwikkelingen voor je bij mocht ze haar 24 uur alsnog aanvragen.

Wat gebeurde er vanavond nog meer in Utopia? Dat kun je hier terug lezen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *