Colinda over haar gevoelens voor Wilco

Colinda over haar gevoelens voor Wilco

De twee Laura’s vinden dat het tijd wordt om eens even met Colinda te kletsen. De dames nemen haar mee naar het bankje en horen haar uit over o.a. haar gevoelens voor Wilco. Laura vraagt hoe het met haar gaat. Colinda geeft aan dat zij zich steeds beter voelt. De Laura’s geven aan dat dat ook zeker te zien is aan haar.

Probleem
LauraB maakt zich zorgen over Patrick. Wat als de uitvinder er achter komt dat er toch iets speelt tussen de twee… De kans dat er dan iets goed fout gaat is enorm! Colinda is het helemaal met de dames eens, maar volgens haar maakt het niet uit wat en met wie zij iets doet, Patrick wordt toch altijd jaloers en boos. Als hij er lucht van krijgt dat jij en Willie aan het sjansen zijn, als ik het zo mag zeggen, dan ontploft de boel hier. Ik sta niet voor hem in hoor, zegt LauraB. Ja, ja reageert Laura meteen. Ik durf er tussen te springen, maar ik weet dat ik klappen ga vangen, gaat Laura door. En de kans dat Patrick snel te weten gaat komen dat Colinda gevoelens heeft voor een ander is groot. Aanstaande donderdag is namelijk LIDL met Thomas Berge. Aangezien de inwoners hiervoor veel bezoekers over de vloer krijgen en Patrick graag met iedereen een praatje houdt, is de kans aanwezig dat een bezoeker zijn mond voorbij praat.

Positief
Toen ik gisteren dat gesprek met zijn zoon had toen wist ik gewoon genoeg. Toen had ik zoiets van: we hebben een klik, zegt Colinda. De Laura’s zijn helemaal enthousiast! Zij vinden Wilco een ontzettend leuke man en zij vinden het super fijn dat Colinda en de kinderen van Wilco een goede klik hebben.

Het beruchte huisje…
LauraB vindt dat Colinda Wilco haar huisje moet laten maken. Volgens de dames maakt Patrick het huisje alleen maar om iets terug te willen krijgen van Colinda. En niet zomaar iets… haar liefde! Patrick heeft het gevoel dat hij jou heeft en jou niet meer laat gaan. Wat er ook gebeurt… Tot aan het zieke aan toe. Ik vind het een beetje eng worden en daarom moet jij hem echt gaan negeren, zegt Laura.

Onderonsje
Maar wat vind je van Wilco? vraagt Laura B na een gesprek van dik twintig minuten. Het medium begint te giechelen. Het is heel spannend. Het is een boef en ik houd van boeven. Er was wel een punt dat ik zoiets had van: het is dat we hier zitten, laat ik verstandig zijn en de slaapkamer uitgaan, zegt Colinda lachend. Het lijkt er dus erg op dat Colinda zich nog niet voor de volle 100% overgeeft aan haar gevoelens. Hoe lang zou dat nog duren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 47    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 12 reacties op dit artikel
 1. Dusss at 00:05

  Die patrick heeft beginnende trekjes van een stalker.gelukkig voor colinda gebeurt dit met heel wat camera’s binnen utopia en niet daarbuiten.

 2. anneke at 19:53

  Zometeen krijgen we een duwel gevecht met die twee en staat jonkvrouw Colinda met een zakdoek te zwaaien dat het gevecht kan beginnen.
  Wat ook een raar mens is dat ga dan met geen van de twee en koop een hulp stuk als je er behoefte aan heb

  • Jeannet at 21:56

   Precies Anneke, het schijnt dus toch waar te zijn dat jeuk erger is dan pijn.
   Haar kinderen moeten maar op bezoek komen met dat “hulpstuk” als cadeau,
   dan in ieder geval hoeven ze zich niet meer te schamen voor moeder de “helderziende”, die zich voor heel (Utopia) kijkend Nederland, zwaar te schande zet!

 3. Mijn meel at 19:34

  Kort maar krachtig

  Wilco is een grote onruststoker gemeen en gehaaid
  Is bezig de boel over te nemen , en iedereen trapt er in
  Patrick moet laten opnemen voor een heropvoeding

 4. N at 17:36

  Dit is natuurlijk heel sneu voor Patrick. Eerst een klap in je gezicht krijgen van Wilco, Ivan en Mark en al snel ook van Colinda, van wie hij wel degelijk houd. Volgens mij is Patricks 6de zintuig beter dan die van Colinda, want zijn voor gek uitgesproken uitspraken blijken toch te kloppen. Zal denk ik niet meer lang duren voordat Patrick eigenzinnig vertrekt. Hoewel ik vind dat Patrick ook zijn nare kantjes heeft, vind ik niet dat hij zulke harde klappen in Utopia verdiend. Dictator Wilco neemt de boel gewoon langzaam over en iedereen doet gezellig met hem mee.

  • Jeannet at 22:03

   Inderdaad, de dwerg, de dictator, die een schrikbewind voert met agressieve reacties, waardoor de anderen niet meer voor hun mening uitkomen en net zoals de mensen in
   Noord-Korea klakkeloos gehoorzamen. Ik prijs de dag dat Wilco Utopia zal verlaten.

   Ik heb medelijden met Patrick, dat is de persoon, waar Wilco al vanaf de 1e dag zijn gifpijlen op richt! Dat met Colinda doet hij expres, het begon met die “reading”, Colinda’s zogenaamde gave…. (duh…..), sneaky nam hij Colinda in (geestelijk) en nu probeert hij het fysiek. En aangezien jeuk erger is dan pijn, zal Colinda wel bezwijken. Zeker met een borrel op. Trouwens arme kinderen van Colinda. Ma gedraagt zich als een slo*rie binnen Utopia.

   Wie wil er nog een reading….. 🙂

  • anneke at 12:20

   Ik denk niet dat Patrick geld heeft om er zelf uit te gaan of die gasten die hem weg willen hebben halen geld op om hem eruit te kopen als dat zo is moet Patrick veel geld vragen en waarom gaat die Wilco zelf niet weg als hij zich ergerd aan Patrick

 5. Denise at 17:26

  In 1woord,wat is die colinda een smerig …..
  ! Deugd ook niet.zeker teveel jeuk aan de poes van de bah bah.om patrick die genade klap tegeven..en ff voorduidelijkheid,heb niks met patrick ook..maar vindt dit heel vies van haar!!en die twee laura.s zijn ook een stel sensatie bakken!!!oprotte met dat gespuis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *