Colinda vind Wilco leuk

Colinda vind Wilco leuk

Momenteel zijn alle bewoners net ontwaakt maar we gaan nog even terug naar gisteren avond het gesprek tussen Colinda en Joey. Colinda doet een verbazingwekkende bekentenis…

Wat is er mop vraagt Joey als Colinda naast haar komt zitten. Niks antwoord Colinda. Absoluut niks of een beetje niks vraagt Joey. Een beetje niks zegt Colinda. Wat is de rest dan vraagt Joey door. Colinda lacht en zegt oh Jo, echt contra! Contra vraagt Joey een beetje verbaasd. Ja het is contra fluistert Colinda. Wat betreft Willy vraagt Joey. Ja antwoordt Colinda, what the f*ck! Waarom?! Het is contra, ik weet echt dat het zo is. En nu vraagt Joey door, wordt je er vrolijker van. Ja van de ene kant wel zegt Colinda, what the f*ck. Niks what the f*ck, als je er vrolijker van wordt is het zo klaar als een klontje toch concludeert Joey. Het is wel pittig ja, het zou wel een toppertje zijn. Dat wil je hem toch niet aan doen zegt Colinda. Ik vind hem zo geil, dat meen ik echt. Ik haat hem en ik heb hem lief. Een beetje hetzelfde als je vader zeker vraagt Joey met een lach. Ja zegt Colinda, dat is toch erg Jo? Joey begint te lachen en Colinda blijft herhalen dat het erg contra is. Ik pak hem op zijn bek! Maar hij heeft hetzelfde vraagt Joey. Ja tuurlijk antwoordt Colinda. Waar wacht je dan op vraagt Joey, je hebt je dochters toch gehoord. Ik heb al een afspraak gaat Colinda verder, maar dat is zakelijk. Ik kan het echt niet maken! Je hebt toch nog geen relatie merkt Joey op. Nee natuurlijk niet zegt Colinda maar what the f*ck. De rest is terug te kijken vanaf 09:40 in onderstaand filmpje. Zou Colinda echt verliefd zijn op Wilco? Dat gaat voor heel wat ruzie zorgen gokken wij! En wanneer zal het bekend worden, vandaag?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 18 reacties op dit artikel
 1. Elly at 16:38

  Waarom is iedereen toch zo gefocust , op een relatie.
  Zonder relatie kan je ook gelukkig zijn, met alleen vriendschap, misschien nog wel fijner, het ligt er allemaal zo dik boven op.
  Met de een lukt t niet, nou dan maar de vlg. Begrijp dat echt niet.
  Zielig dat ze zo op zoek zijn, dan heeft t al geen kans van slagen.
  Vooral zo n vrouw als colinda, die moet toch beter weten.

  • Jeannet at 21:26

   Precies Elly en hoe Colinda zich uitdrukt….! Ik vind hem zo geil, ik pak hem op zijn bek.

   Ik had Colinda wel hoger ingeschat, maar haar niveau vliegt naar beneden.

   Ik denk dat Wilco een spelletje speelt. Die is al vanaf de 1e dag aan het uitzoeken hoe hij Patrick het beste kan tiranniseren. Steeds opnieuw. Patrick geeft om Colinda, dus hoe kan hij Patrick intens treffen: inderdaad tot in Patrick’s hart! …. door iets met Colinda te beginnen. Zoals ik al eerder ventileerde: ik vind die kleine dwerg een eng mannetje en steeds opnieuw zie ik mijn mening door zijn gedrag bevestigd.
   Het liefste zie ik Wilco z.s.m. Utopia verlaten.

   Maar die dwerg is zo manipulatief, dat de inwoners en ook veel kijkers, Wilco in zijn smerige plannetjes onderschatten. Een hele enge dwerg, gisteren sprak ik positief over hem (voor het eerst, omdat het familiebezoek aardig leek). Echter heden verpest hij het weer en laat hij het gedrag zien, dat hij al vertoont sinds hij de poorten is binnen gelopen: zijn Utopia wens is: Patrick het leven zuur maken.

   Arme Patrick!

 2. Manon at 16:25

  Als je ziet hoe patrick haar behandelt heeft is dit wel een beetje zijn eigen schuld! Ik had niet verwacht dat ze wilco echt leuk vind maar ach ja moet ze denk ik helemaal zelf weten! Als collinda dit wil laat haar lekker doen! Zolang ze maar niet meer met Patrick verder gaat.. Die moet eerst eens respect krijgen voor andere mensen. Nou utopia is in ieder geval niet meer saai!

 3. Druif at 16:09

  Ach Wilco gebruikt haar (colinda)en andersom .en patric is de dupe( ondanks dat het een vreemde vogel is) zielig .zon lekkertje is Wilco niet 4 kinderen van 3 vrouwen zegt genoeg. Coli valt iedere x op dezelfde soort man dus weet je al hoe het afloopt. Triest voor de kinderen om te zien dat” volwassenen “zo met elkaar omgaan . Gewoon gebruiksvoorwerpen bij veel mensen

 4. David Brigham at 15:43

  Was ze dronken? Klinkt zo – in die staat heeft ze toen ook al eens Mark besprongen. Maar gestoord blijft het. Toen Pat weken geleden zei dat Wilco, Mark, etc achter Collinda aan zaten vonden we ‘m allemaal paranoide, maar blijkbaar werkt z’n 6de zintuig een stuk beter dan het 6de zintuig van Collie…. :)) Want ondertussen heeft ze al met Mark zitten hijsen, heeft ze zich door Wilco laten knuffelen, heeft ze Patrick’s geheimen aan z’n vijanden doorgebrieft, en nu de bovenstaande shit ook nog. Arme dochters….

  • Denise at 17:45

   Helemaal waar david wT je laat weten..heb al eerder aangegeven in een bericht ,dat die colinda heel erg geniepig is..Sorry het is een vuil en gemeen … iid alles door gebrief wat pat haar in vertrouwen vertelde! Dat zeg genoeng wat voor soort … ze is! Wilco een lieverd haha..dat is een type die ze handjes ook lost heeft zitten na vrouwe toe..wed il alles op.komt colinda nog wel achter..maar medelijde met haar.nog voor geen goud! Ze kik op dat soort mannen!En weinih geleerd in de leven.tja dan moet je nog maar een keer keihard op je bek gaan he!!! En trouwens zo aa de kop tezien,lust ze ook wel aardig wat drank!!!

  • Jeannet at 21:43

   Ah dat wist ik allemaal niet van Colinda David, fijn dat je dit toelicht!
   Ik had ooit een soort respect voor Colinda (in het begin) niet dat ik ooit in haar “gaven”geloofde (beslist niet) Sinds Isabella’s vertrek kijk ik Utopia niet meer en lees af en toe hier nog de berichten, als het onderwerp enigszins “boeiend” is. Tegenwoordig is het zo een saai Utopia, een stelletje koekwausen, nog kinderachtiger dan op de basisschool (groep 3 – 4 niveau), dat ik de tijd die ik heb liever aan nuttigere zaken besteed. Uit respect voor deze site en het leuke van vroeger, blijf ik af en toe de berichten volgen, zodat ik de bewoners toch leer kennen, maar bah bah enkel Ivan heeft nog enigszins mijn respect, die is in Utopia gegroeid en de rest….! De overige inwoners, die hebben allen een “mankementje 🙂 “, vanuit Utopia kunnen ze allen eens een behandeling in een psychiatrisch ziekenhuis aanvragen, dan zijn ze ook opgesloten, maar wel voor de samenleving beveiligd 😉

   Maar met jouw duidelijke weergave van het gedrag van Colinda (had dat alles niet meegekregen), is ze van enigszins respect, naar geen respect gedaald voor mij.

   • Denise at 22:37

    Nou jeannet kijk ook haast niet.maar wist dat al wel van colinda.. Het ze is in mij ogen een hele gemene vrouw..Toen ruud er nog inzat ,zelfs hij had dat door..zelf heb ik haar ook goed ingeschat.. Heb totaal gee recpect voor zo vrouw..tenslot de enigste normale is gio nog..Ivan is ook een gluiperd.geloof dat maar..samen met wilco zijn dat de dictators in utopia!!

 5. Mieke at 13:38

  Dit is wat Wilco een hele tijd geleden al gezegd heeft dat hij Colinda van Patrick afpakt. En die domme Colinda trapt erin, dit is alleen om Patrick helemaal over de rooie te krijgen en dat hij dan gaat, Colinda wil alleen sex en meer niet, het maakt haar niet uit met wie. Wat een achterbaks wijf ik heb er geen andere woorden voor.

 6. Peterp at 13:24

  Nou heeft Wilco zijn plan in werking gezet, hoe lang zal het duren voordat hij een pak op zijn smoel krijgt. Ik denk niet dat Patrick gaat wachten tot hij eruit gestemd wordt om Wilco een mep te verkopen.
  Colinda weet ook niet wat ze wil of is het allemaal acteren?

 7. Linda at 13:20

  wat een smerig achterbakse trien die col.. arme Patrick ze steekt hem echt een mes in de rug..
  maakt wel de sfeer heftig haha volwassen mensen zijn dit?? laat me niet lachen zeg.. het zijn echt allemaal kinderen daar zeker Patrik,, Wilco de dwerg.. en Colinda.. foei foei..

 8. anneke at 13:05

  Wat ook een mokkel dat mens probeerd ze zo haar geld te krijgen en een mes in de rug van Patrick een komt nu oorlog in UTOPIA als ze door gaat hoop ik dat Laura en Giorgio er voor hem zijn om hem op te vangen.
  Dit is toch niet hoe het hoord

 9. anna at 12:22

  Zo laag bij de grond die Colinda eerst achter de kont van Patrich kruipen herhaaldelijk en hem nu een mes in zijn rug steken omdat ze Wilco zo ”geil” vind die dwerg wat een doerak…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *