Oud Utopia bewoners bestormen het terrein

Oud Utopia bewoners bestormen het terrein

Gisteren avond hebben oud Utopia bewoners Vanessa, Ruud, Billy, Marcel en Charlotte Utopia bestormd. Ruud legt even uit wat de bedoeling is in onderstaand filmpje. We gaan het Utopia terrein bestormen, de bedoeling is om Laura en de Utopianen een hart onder de riem te steken. Wat is het plan? Billy antwoord dat ze zachtjes naar het hek lopen waar ze altijd zitten te roken. Charlotte heeft een bloemetje bij zich en die flikkeren we er dan overheen. Ruud gaat ook nog proberen over het hek te komen… En de groep gaat zich verdelen, ze komen er later op terug… Wat er daarna gebeurde is even de vraag, er was een lange streamlock dus we kunnen er vanuit gaan dat deze actie gelukt is. Ook laat Ruud het volgende op zijn Facebook achter:

“Het is gelukt. Iedereen gesproken! Met lot vanessa Billy Marcel en ik!”

Bekijk hier het filmpje nog eens terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 94    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. marjorie at 14:12

  Het begint echt op Spartacus te lijken. Lekker primitief..de regie van het programma bepaald welke ingredienten erin vrij gelaten worden, om een spannend effect te krijgen, anders wordt het zo saai, maar met deze manipulatie van mensen bij elkaar te zetten, begint het bijna mens onterende aspecten te krijgen..hebben ze dat nu zelf niet door? sukkels…

 2. Marie at 12:38

  Wat een geweldige actie van het stel , dat is houwen van de groep .En inderdaad moeten er een paar uit , wat een minkukel begin letter P . Die moet er zo i zo uit , wat een blaaskaak , dat hoeft ie in de buitenwereld ook niet te doen , maar die komt nooit meer aan de bak .Colinda moet is ophouden met praten met hem dat is vergeefse moeite . En dat hoofd van hem de zielenpoot .

 3. Jeannet at 22:11

  Ik ga zo te bed, maar wil mijn mening nog ventileren na het lezen van het bericht en de 3 reacties hierop. Het schijnt dus gelukt te zijn: super! Gave actie. Ik vind ook dat het huidige Utopia zwaar knudde is. Wat een stelletje randdebielen. Wij hadden af en toe commentaar op de inwoners van Utopia 2014, maar het is een verademing hen nu terug te zien. Zouden de inwoners van 2014 terug zijn, terug mogen komen, zou het ook veel beter gaan. Buiten Utopia gaan ze hartstikke leuk met elkaar om en ontmoeten elkaar heel regelmatig. Dus er is een band en allen hebben tijd gehad te relativeren. Als ik John de Mol was joeg ik alle nieuwe inwoners naar huis, m.u.v. Laura, Ivan en Gio. De rest mag van mij Utopia uit, die hebben alle nare trekjes. Ook de schijnheilige Mark, ik vergeet nooit hoe hij toen de boekhouding van Gio overnam.

  p.s. het filmpje kijk ik morgen, nu heb ik helaas te weinig tijd, maar ik wil wel het filmpje zien, want zoals ik uit de genoemde 3 reacties begrijp, is het de moeite waard!

 4. Toet at 13:37

  Heerlijk hun te zien .Zij er weer in en de andere er uit.Dan is er weer iets om naar uit te kijken.Zou dat zo zijn zit in elke avond weer voor de buis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *