Vriendjespolitiek in Utopia?

Vriendjespolitiek in Utopia?

Even terug naar gisteren avond, het centraal verliep niet zoals Colinda had verwacht. Ze had de hoop dat ze een extra investering voor haar welness centre zou krijgen. Echter gaat dat niet door, het kan ook goedkoper. Is er sprake van vriendjespolitiek binnen Utopia?

Volgens Wilco moet er gekeken worden naar goedkopere oplossingen voor de wellness. Hij stelt voor dat Colinda tijdelijk op de vide gaat, zo komt er gelijk geld binnen. Colinda gaat er, na een heftige discussie, een soort van mee akkoord. Maar één ding stoort haar heel erg. Nicole krijgt met haar Cordwood house veel minder kritiek te verduren. En Colinda weet wel hoe het komt vriendjespolitiek. “Het is hier constant vriendjespolitiek!”, schreeuw ze Nicole toe terwijl ze amper nog haar tranen kan bedwingen. Kortom er was weer voldoende drama in de tent! Nicole probeerde Colinda er nog van te overtuigen dat het niet zo is. Echter geeft Colinda daar geen gehoor meer aan en staart wat voor zich uit. Het lijkt steeds minder goed met Colinda te gaan, zou ze opknappen als haar wellness er uiteindelijk is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 29    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. tintje at 07:43

  Collinda, dat komt omdat nicole goed ligt en hard is, jij probeert hard te zijn, maar daar prikken ze zo door. Let op met wilco, die is alleen maar uit op sensatie en om patrick onderuit te halen, ook al is dit patrick ook zelf schuld aan, de twee kunnen niet door een deur door en dat zal ook niet gebeuren.

 2. Denise at 19:44

  Colinda moet nu gewoon de klep dicht houden. Nu hoe ze aanpap met die wilco.Wat doet ze zelf nu dan? Je eigen maatje patrick ver…….. Dus geen haar beter als wat zei nu vriendjespolitiek noemt!Val maar op je …jij mevr colinda bah bah..

  • Jeannet at 22:36

   Helemaal eens met jouw reactie Denise, een grote klep, bijna huilen van “machteloze” woede. Vriendjes politiek…… ze heeft al met zo velen daar binnen Utopia aangepapt, maar ze handelt haar pogingen mannen te versieren niet correct af. Haar “exen” kotsen haar inmiddels uit en wij kijkers, ah ik moet namens mijzelf spreken, dus ik kots haar momenteel ook uit. Kunnen Colinda en die nare dwerg niet gelijktijdig Utopia verlaten.

   Arme Patrick steeds de ultieme vijand om je heen, die steeds methodes zoekt om Patrick finaal de grond in te boren. Wat een naar ventje, ik zou hem graag nog een kopje kleiner maken!

 3. anna at 10:39

  Colinda heeft gelijk dat er vriendjes politiek is daar,IVAN WILCO NICOLE EN MARK vormen een kliek Mark en Joey hebben zeggenschap over de verdeling van de uitgave en Laura B word nooit terug gefloten met haar idee van de banken ook weer niet ze zaten toch nog goed….dat meisje doet nooit wat daar in het huis maar het is net een kleuter die haar zin wil hebben….Wanneer komt Colinda eens aan de beurt ze word iedere keer afgescheept ze word afgerekend op haar verliefdheid en dat is heel gemeen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *