Patrick aan de slag met bijzonder project

Patrick aan de slag met bijzonder project

Enige tijd geleden plaatsten wij een artikel over Patrick, die een aanvraag kreeg voor een bijzondere klus.

LauraB vraagt of Patrick even bij haar komt zitten. Hij heeft een nieuwe e-mail ontvangen van de vrouw, die graag wil dat Patrick een houten beeldje maakt, als aandenken voor haar overleden broertje. Patrick voelt zich nog steeds gevleid dat hij deze aanvraag heeft gekregen. Vol trots laat hij zijn ontwerp en zien: een Pink Panter en een Kabouter. De vrouw wil aanstaande Woensdag langskomen in Utopia. LauraB moedigt Patrick aan met de woorden: Ik weet zeker dat jij er iets moois van gaat maken!.

Wat denken jullie, heeft Patrick met deze Pink Panter en een Kabouter, daar goed voor gekozen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *